tiistai 5. heinäkuuta 2016

Viime viikko hurahti melkein läpi käsien, tai ainakin kauheaa vauhtia. Sää suosi eli pääsimme joka aamu kavereiden kanssa uimaan. On se vaan ihana tapa aloittaa päivä, vaikka menimmekin rannalle lähes kukonlaulun aikaan. Ensimmäinen kastaminen tuppasi olemaan vaikea, mutta kun siitä suoriutui, vesi tuntui lämpöiseltä ja siellä olisi voinut lutrata vaikka kuinka kauan.

Viime keskiviikkona olimme mökkeilemässä samojen kavereiden kanssa Ukko-kullan pomon mökillä. Oli aivan ihana päivä; aurinko paistoi ( rasvaamisesta huolimatta paloin, taas), grillattiin, juotiin kahvia ja saunottiin mutta ennen kaikkea naurettiin. Oli todella ihana ja piristävä päivä. Vatsalihaksetkin saivat kyytiä nauramisesta - meillä oli kaikilla vatsalihakset hellänä illalla.
Mökin pihassa oli lampi eli uimaankin päästiin. Joku fiksu keksi mennä kalliolta uimaan, mutta siinä oli levää sen verran, että menin kuin liukumäestä veteen. No, ainakaan en ehtinyt miettiä, onko vesi kylmää vai ei :D
Oli niin ihana päivä, että päätimme ottaa ensi vuonna uusiksi. Se, onko sama paikka vai joku muu, on vielä auki.

Laitan tähän muutaman kuvan sieltä mökiltä. Huvimaja oli alunalkaen vinossa - meillä ei ole mitään tekemistä sen vinouden kanssa.









Lauantaina Ukko-Kulta oli jotensakin levoton, joten lähdimme ajelemaan. Mikä sitä reissatessa - kaunis päivä. Tälläkään kertaa ei ollut minkäänlaista suunnitelmaa, minne mennään, joten matka todellakin avarsi.
Ensimmäinen pysähdys tuli Matkakeitaalla, missä nautimme virvokkeen. Siitä jatkoimme kohti Kouvolaan...Tankkaamaan. Kannatti ajaa Kouvolaan tankkaamaan auto :D
Kotiin tulimme Elimäen kautta ja pysähdyimme Mustilassa Piiassa ja Rengissä kahvilla. Olen käynyt ystäväni kanssa siellä ja nauttinut juustokakkua, joka on sairaan hyvää. Nytkin oli pakko ottaa pala sitä. Se on niin suussa sulavaa. Nam!
Sieltä sitten tulimme kotiin.
Sunnuntai meni lepäillessä, mitä nyt aamu-uinnilla käytiin.

Tällä viikolla ei olekaan päästy uimaan,kun aamut ovat olleet sateisia ja kylmiä. Sääli.
Huomenna pitäisi leipoa Brita ja tehdä voileipäkakku torstaita varten. Juu-u. Sitä meikätyttö vanhenee taas vuoden. Vaikea kuvitella, että olen jo näin vanha; tunnen itseni, ainakin aika-ajoin, paljon nuoremmaksi.
Yritän muistaa kuvata herkut, kun saan ne valmiiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)