lauantai 4. heinäkuuta 2015

Heinakuu ja hellettä ....

... ihan riittämiin - ainakin näin oudokseltaan. Eilen jo haikailin uimisesta, mutta tänä aamuna vihdoin suuntasimme ystävättäreni kanssa aamu-uinnille. Olin suunnitellut meneväni järveen vauhdilla turhia miettimättä, mutta kun vettä oli napaan asti, pysyähdyin. Vesi ei tuntunut mitenkään lämpöiseltä. Hetken siinä ihmettelin, mutta koska en kehdannut perääntyä, molskahdin mahalleni ja lähdin polskuttaan. Hetken päästä vesi ei enää tuntunut edes kylmältä. Selkeästi kyllä huomasi pintaveden olevan paljon lämpimämpää kuin syvällä. Asiaan varmaan vaikuttaa sekin, että tuossa pikkujärvessä on pohjassa lähteitä, mitkä ovat aina kylmiä.
Oli aivan ihanaa uida! Josko tästä nyt lähtisi aamu-uinti kausi.

Kotiuduttuani en ole saanut mitään aikaan. Kutoa pitäisi niitä Helavyö -sukkia, jotka onneksi kuuluvat, ainakin osittain KyJy 2015 -projektiin. Mikä minut pani siihenkin osallistumaan?
Päivällä kävin miesystäväni talolla laittamassa "laatikkoperunoille" lisää multaa juurille ja hetken viivähdin. Oli vaan niin tuskaisen kuuma. Ihmettelen, miten hän pystyy tekemään isoja projekteja tässä helteessä.

Muuten on ollut taas aika matalapainetta. Muiden läsnäollessa olen aika hyvin oma itseni,mutta yksin ollessa voin nyreksiä kaikessa rauhassa.

Kai tässä täytyy mennä kutomaan. Aurinkoista viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)