maanantai 13. heinäkuuta 2015

Aikas sateinen kesä toistaiseksi

On se, mennään heinäkuun puoltaväliä, eikä kauniita päiviä ole ollut kuin muutama. On tämäkin kesä. Aamu-uinnit ovat jääneet yhteen - sateiset ja kylmät aamut eivät kauheasti houkuttele. Sitä kun oli niin odottanut koko vuoden aamu-uinteja. *huoh* Nytkin sataa taas vaihteeksi.

Kutominen on jäänyt aika vähiin. Ei vain yksinkertaisesti huvita. Pitäisi kyllä huvittaa, koska niitä tilaussukkiakin on vielä vaikka kuinka paljon tekemättä. Täytyy joku päivä tässä kuvata niitä tännekin, ne kun ovat osa KyJyä. Jostain vain pitäisi löytää kadoksissa oleva motivaatio. Jos joku näkee sitä, niin laita ihmeessä takaisin tänne ;)

Muuten on ollut aika tasapaksua matalapainetta. Viime torstaina kyllä kaikki kärjistyi, kun alkoi särkeä korvaa - ja siitä asti sitä on särkenyt ja se on ihan lukossa. Yritin saada lääkärille aikaa, mutta eihän sitä täällä lääkärille pääse. Toisin sanoen, ensin hoitajien mielivallan läpi ja sitten ehkä voi päästä oikein lääkärille. En tykkää tästä systeemistä. Okei, hoitajiakin tarvitaan, mutta mielestäni pitäisi olla mahdollisuus päästä myös suoraan lääkärille. Ihmettelen, mitä tuo hoitaja minun korvalleni tekee muuta kuin katsoo. Käsittääkseni hoitajat eivät saa kirjoittaa reseptejä...
Muutenkin ketuttaa tuo korva ja jos vielä joutuu odottamaan tuon hoitajakäynnin jälkeen ties kuinka kauan lääkärille pääsyä, menee hermot. Muutenkin tuo korva on saanut minut jo kiukkuiseksi ja lyhytpinnaiseksi.
Kun nyt kestäisi vielä huomiseen. Onneksi se aika on ennen puoltapäivää.

Ei maar, kai menen kiukkuamaan tämän korvan kanssa kutimen viereen.
Nähdään taas :)

6 kommenttia:

 1. Täältä saisit kyllä motivaatioa sitä olisi mutta aika puutuu täältä milloinka kerkeisi tekemään,kiirusta aina vaan kiirusta koskahan helpottaa,,,,

  VastaaPoista
 2. Minulta meinaa myös neulontamotivaatioa olla kadoksissa, minne se lie meiltä kadonnut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kysymys. Ehkä se on tää kesäsade ja kylmyys - neulontamotivaatio on vetäytynyt horrokseen..

   Poista
 3. Hei, miten korva voi ? Paraniko jo ? Nykyään apteekista saa myös korvakipuun joko puuduttavia korvatippoja tai sitten ihan aiemmin reseptillä ollutta valmistetta, jota on joskus käytetty myös korvakivun hoitoon.

  Mä löysin kadonneen neulemotivaationi keskeneräisten töiden korista =) Kurkkaappa sinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korva parani saamallani antibioottitipoilla. Reilu viikko niitä piti käyttää, mutta nyt on hyvä.
   Mä pengoin keskeneräiset työni, mut siellä ei ollut ketään muuta kotona kuin ne keskeneräiset työt :(
   Onkohan mun motivaatio lähtenyt kesäksi jonnekin lämpöiseen...?

   Poista
 4. I am glad your ear got better. I got an infection as a little girl. A doctor had to puncture it, but it helped.

  VastaaPoista

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)