maanantai 2. maaliskuuta 2015

Taivaalta tulee vuoroin vettä ja vuoroin räntää. Sanoisin, että sää osuu mielialaan erittäin hyvin. Suoraan sanoen, ketutus on noussut uusiin sfääreihin. En tässä lähde erittelemään sen kummemmin, mutta päivä on ihan syvältä. Tiedä sitten koska tästä noustaan vai noustaanko ollenkaan; olisin ihan valmis heittämään hanskat tiskiin ja antamaan periksi tälle ololle. Kävin aamulla siellä hoitajalla, mutta aika loppui ihan liian kesken ja jäi paljon puhumatta sellaista, mitä olisin halunnut puhua. Onneksi on seuraava aika jo ensi viikolla.

Kutominenkaan ei huvita, ei sitten yhtään. Eilen sain ne huoltomiehen viimeiset sukat valmiiksi ja soitin aamupäivällä hänelle, että ne ovat valmiit. Ei siinä kauan mennyt, kun hän tuli hakemaan ne. Hänellä osui olemaan sellainen rako, että tarjosin kahvit. Hän on halunnut ihan perussukkia eli seuraavaksi voisi tehdä jotain vaativampaa.
Sukat jotka hän sai, olivat Regian Activesta.


Aivottomina sukkina on tekeillä keltaisesta Stepistä perussukat, johon silmukoidaan jalkaterän päälle Hello Kitty. Tulee tosi miehekkäät sukat. ( ovat menossa toivomuksesta miehelle ) Onhan se mukavaa, ettei ole kaavoihin kangistunut. Vaativammaksi työksi taidan ottaa "Villitys" -sukan, joka leviää Facessa kulovalkean lailla. Pakkohan minunkin on ainakin yhdet tuollaiset tehdä. Huonolla tuurilla kaikki saavat joululahjaksi tuolla mallilla tehdyt sukat :D

Toivottavasti teillä, rakkaat lukijani, on parempi viikon alku kuin minulla!

3 kommenttia:

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)