torstai 19. maaliskuuta 2015

Edelleen ihan plääh,

mutta se johtuu tästä keväästä ja valon lisääntymisestä. Täytyy vain yrittää taas sopeutua, vaikka ottaakin koville.

Sain eilen miesystäväni Hello Kitty -sukat valmiiksi. Ei ne ihan identtiset ole, mutta kyseessä on käsityö. Ja mites sitä sanotaan... "hullu ei huomaa ja viisas ei kerro". Minulle on jo puhuttu Hello Kitty - kaulaliinasta eli en tiedä, pitääkö sellainen ensi talveksi tehdä. Myös nallenkorvapipoa on toivottu. Mutta ennen kuin unohdan, kuva hänen uusista sukistaan, joissa lankana on Austermann Step.


On nuo ihan hauskat, vaikka itse sanonkin.
Laitoin aamulla kuvan Faceen Villasukkaryhmään ja olin ihan äimän käkenä, kun parissa kolmessa  tunnissa tuli 200 tykkäystä. Oho :o
Jos nyt tikuttelisin omat sukkani valmiiksi ja sitten aloittaisin tilaussukkien kutomisen. Voi tulla äitiä ikävä, kun pitäisi 15 - 20 paria kutoa samalla kuviolla. Huh. Olen suunnitellut niin, että joka toinen pari on tilaussukka ja joka toinen on joululahjasukka omaan jemmaan. Pakko saada ensi jouluksi ihmisille sukkia, kun tänä vu..siis viime vuonna kukaan ei saanut sukkia joululahjaksi.

Langoista tuli mieleeni kysellä tätäkin kautta, olisiko kenelläkään Wollbuttin "Haiti" -lankaa tämän värisenä? Oli myynnissä noin vuosi sitten. Kyselin sitä myyvästä nettikaupastakin, muttei ollut jäänyt sinnekään. Kyseessä siis tällainen lanka:

 
  Kudottuna tulee aivan ihanan näköistä - siitä saisi vaikka millaisia kuviointeja, esim. "Villitys" sekä valkoisen että mustan pohjalangan kanssa. Sieluni silmillä näenkin ne; vain lanka puuttuu.

Leikilläni seuraan, miten tykkäykset lisääntyvät noissa sukissa ja nehän lisääntyvät ihan silmissä. En olisi uskonut. Mutta hienolta tuntuu, kun muutkin tykkäävät :)

Taas tässä kävi niin, että jämähdin koneelle, vaikka niin uhosin meneväni kutomaan. Jos keittäisi kupin kahvia ja sitten ottaisi itseään niskasta kiinni ja siirtyisi tuonne kutomoon.

Ystävättäreni poikkesi pikapikaa kahvilla. Oli tosi ihana nähdä häntä. Ehkä seuraavalla kerralla joutaa viipymään hieman kauemmin ;)

Pitäisi taas alkaa katsoa lankoja myyntiin. Näytän siivoavani varastoa aikas rajulla kädellä. No, uutta lankaa saa maailmalta ja ehkä en tarvitse monen kymmenen kilon lankavarastoa. Ainakin sukkalankoja lähtee maailmalle tai ainakin tulee tyrkylle. Minulla on yksi sukkalankapaketti myynnissä, mutta koska ei tunnu menevän, hajotan sen varmaan osiin ja myyn yksittäisinä kerinä. Taas julmettu urakka edessä. Jos illalla saisi katsottua ne langat myyntiin, niin huomenna voisi alkaa laitella niitä.

Nyt vihdoin menen kutomaan. Aurinkoista päivää kaikille!
 

 
 

3 kommenttia:

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)