perjantai 13. maaliskuuta 2015

Kevättä ilmassa

... ainakin siitä päätellen, että minua ahdistaa ihan hirveästi.En ole koskaan ollut mikään kevät -ihminen, päinvastoin. Syksy ja talvi eli pimeät vuodenajat ovat minun juttuni - ellei sitä lasketa, että kesällä on kiva uida. Että osaankin vihata kevättä ja valoisaa aikaa. Olen hämärän lapsi, vaikka olenkin syntynyt kesällä.

Uimisesta tulikin mieleeni, että viime kesänä aloittamani kuntalaisaloite aamu-uinneista uimahallissa ei sitten poikinut mitään. Viime viikon torstaina oli paikallislehdessä juttu siitä ja siinä ensin todetaan, että " liikuntapalveluiden kannalta aloite olisi kannatettava, mutta kaupungin nykyinen taloudellinen tilanne ja lautakunnan hyväksytty käyttösuunnitelma eivät mahdollista aamu-uinnin aloittamistacilman taloudellisia lisäresursseja ja henkilöstölisäyksiä"  Okei, ymmärrän toki, että periaatteessa pitäisi olla uinninvalvoja, mutta ei meitä aikuisia uijia ja vesijuoksijoita kukaan ole kesälläkään vahtimassa rannalla. Aloitteessa mainitsinkin, että valvomme kyllä toisiamme,kuten järvelläkin kesäisin. No, täytyy laittaa uusi aloite huhtikuun alussa ja antaa olla sen syyskuuhun tai ainakin elokuun loppuun asti avoimena. Viime kesänä nimiä kerättiin vain kuukauden verran ja sekin loma-aikaan ja silti nimiä tuli 61 kpl. Lisäksi kuulin jälkeenpäin, että moni ei edes ehtinyt laittaa nimeään siihen. Olemmekin parin ihmisen kanssa puhuneet, ettei kaupunki näin helpolla pääse meistä eroon. Toisin sanoen, kaupunki järkkää aamu-uinnit tai itkee ja järjestää ne ;D

Käsityökuvia ei ole nyt laittaa tähän postaukseen. Teen miesystävälleni Hello kitty -sukkia hänen toivomuksestaan, ja nyt on menossa silmukointi vaihe. Aika isotöistä - aloittaisin mieluummin jo taas kutomisen. Pitänee ottaa rinnalle kudin.

Surffailin aikani kuluksi lankakauppoja ja bongasin pari ihanan väristä lankaa  täältä . Etenkin värit  A9741 Glicinas ja A8686 Ceibo. Sitten, kun rikastun ja lakkaan köyhtymästä, toivon, että noita saa vielä silloin.

Laitoin toissapäivänä lankoja tyrkylle Novitan Neulomoon ja Facessa Lankahamstereihin, mutta nihkeää on. Pitäisi varmaan katsoa vieläkin lankoja tyrkylle, mutta jos nyt pitäisin pienen tauon. On kuitenkin aikamoinen urakka kuvata ja kirjoittaa tekstit langoista  -ainakin tässä olotilassa, mikä minulla nyt on.

Jahas, se taitaa olla iltapäiväkahvin aika.
Aurinkoista viikonloppua teille kaikille!

1 kommentti:

  1. Toivotaan, että kunta taipuu aamu-uinteihin:) Hain paketin eilen postista ja jahka edelliset on alta pois niin sitten alkaa pata porista pientä yllätysiloa joillekuille onnekkaille. Pukkaan myös sinulle ensi viikolla jotakin pientä toivottavasti kivaa matkaan:)

    VastaaPoista

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)