torstai 24. lokakuuta 2013

Tervehdys pitkästä aikaa

Olen ollut saamaton... Tiedetään. Jotenkin vain on ollut vetämätön olo ja tänne kirjoittaminen on ollut vaikeaa.
Nukkuminen tai siis lähinnä nukahtaminen on kovan työn takana. Kroppa on väsynyt, mutta pää käy kierroksilla, mikä estää nukahtamista. Kävin lääkärin reilu viikko sitten, jolloin lääkitystä hieman tarkistettiin - mutta se joko ei toimi tai sitten ei ole alkanut vielä vaikuttaa. Ärsyttää vaan, että ne uudet lääkkeet maksavat Kelankin korvausten jälkeen 80 euroa 60 tabun paketti. Kenellä tuollaisiin lääkkeisiin on rahaa?!?!

Jotain tälle ololle on kyllä tapahduttava. Kovin kuluttavaa, kun on väsynyt muttei kuitenkaan saa nukahdettua. Tämä väsymys vaikuttaa siihenkin, että olen siirtynyt pakkopakkopakko -moodiin. Ei hyvä.

Jonkin verran olen saanut tehtyä käsitöitä. Kultsille virkkasin Kauhavan Kangas-Aitan Lilli -ontelokuteesta Juhannusruusu -maton .

 
Maton halkaisija on n. 105cm. Kultsi ihastui mattoon niin, että tilasimme lisää kudetta ja nyt on toinen samanlainen matto tekeillä.
Maton lisäksi on valmistunut pari miesten sukkia Novitan Nalle Luontopolusta ja toinen samanlainen pari puikoilla. Ne ovat menossa joululahjaksi.

Huomenna yritän pakottaa itseni pingottamaan ne, edelleen pingottamatta olevat, kaksi Eiku -huivia ja valmiina olevat sukat. Kuvat tulevat sitten, kun olen saanut ne pingotettua. ( Toivottavasti se päivä on huomenna)

Nyt toivottelen mukavaa iltaa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Kauniin maton olet virkannut"piristystä" toivottelen sinulle.

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Eikös olekin ;D Sulta mä tuohon innostuin ja näytin Kultsillekin.
   Kiitos :)

   Poista

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)