keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Niin ne päivät vierivät ihan huomaamatta. Lomaa on vajaa 2 viikkoa jäljellä ja sitten jatkuu taas työkokeilu. Tämä muutto vei kyllä suurimman ajan tästä lomasta ja edelleen puuttuu taulut seiniltä.
Olen viime päivinä ollut tosi väsynyt eli on tullut pitkien yöunien lisäksi  otettua paritkin tirsat. Nukkuminen on kivaa :)
Se täytyy kuitenkin sanoa, että olen kotiutunut tosi hyvin tänne uuteen kotiin. Oikeastaan taidan tykätä tästä enemmän kuin aikaisemmasta kolmiosta.

Ystäväni soitti Koskista tuossa alkuviikolla ja ilmoitti, että olen menossa ensi viikonloppuna Koskiin Työväen Musiikkitapahtumaan. Minut tuntien, hän oli ostanut mulle jo rannekkeen, jolloin minun on vaikea kieltäytyä lähtemästä. Lisäksi hän ilmoitti tulevansa avokkinsa kanssa hakemaan minut perjantaiaamuna ja tuovansa kotiin sunnuntaina. Yritin kyllä vedota siihen, ettei minulla ole antaa bensa- tai ruokarahaa, mihin ystäväni vastasi kysymyksella :"olenko pyytänyt?" Siihen meni se yritys välttää lähteminen. Mutta siitä huolimatta olen edelleen kahden vaiheilla lähteäkö vai ei...
Moni on ollut sitä mieltä, että minulle tekee ihan hyvää lähteä pariksi päiväksi pois näistä ympyröistä, mutta.... Koti on niin hyvä paikka olla... Toisaalta, aina olen ollut huono lähtemään, vaikka jälkeenpäin olen joutunut toteamaan, että oli kivaa. Ehkä olen vaikea tapaus siinä suhteessa.

Pari päivää sitten sain puikot käteen ja jopa kudottua sukanvartta nelisen senttiä. Eilen ei sukka houkutellut, joten aloitin ties monennenko Eiku  -huivin. Olen tykästynyt siihen ( riittävän yksinkertainen minulle ;D )
Vielä kun saisi pingotettua ne kaikki valmistuneet.... Pakko ottaa ensi viikolla projektiksi niiden pingottaminen.
Tänään pitäisi aloittaa Esteri -ontelokuteesta vessanmatto Kultsille.

Ystävättäreni poikkesi aamukahvilla. Aina yhtä mukava kahvitella ja turista hänen kanssaan. :)
Kultsikin saattaa poiketa kahvilla. (poikkesi hän :D )

Säästä voisi sanoa sen verran, että taivas on umpipilvessä, eikä ole mitenkään lämmin. Eilen oli samanlainen aamu, mutta iltapäivällä selkiintyi ja tuli lämmin. Ehkä tänäänkin käy niin..

Mukavaa keskiviikkoa kaikille!

6 kommenttia:

 1. Totta kai menet sinne musiikkitapahtumaan olet ansainnut lomaa sinäkin sen muuton jälkeen,kiva kuulla että olet kotiutunut hyvin uuteen kotiisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on vaan niin vaikea päättää..Toisaalta haluaisin mennä,mutta toisaalta... Ääääähhh...

   Kuten sanottu, tämä on kiva asunto. Tulet joskus kylään :)

   Poista
  2. Kiitos kutsusta voin joskus poiketakin,mene nyt vaan sinne Koskiin kun luvataan lämmintä ilmaakin viikonlopuksi ja kohta aloitat sen työkeskuksenkin.
   Kun sulla on noin ihania ystäviä ja otat sen loman kannalta ja pidät hauskaa.

   Poista
 2. Lähde toki, jälkeenpäin voit sitten todeta, että kivaa oli :), terveisin "nimimerkki toinen huono lähtijä".

  Olipa kiva kuulla, että olet kotiutunut hyvin. Kunpa minäkin voisin parin kuukauden kuluttua todeta samoin...

  VastaaPoista

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)