torstai 30. toukokuuta 2013

Paljon on taas tapahtunut. Ex-appeni nukkui tiistaina pois  - toisaalta yllättäen, toisaalta ei. Kultsi on ihan rikki niin kuin arvata saattaa. Haluaisin tehdä jotain, millä helpottaa hänen tuskaansa, mutta mitään en voi tehdä. Tai voin olla tukena ja läsnä, kun hänestä siltä tuntuu. Olenkin sanonut hänelle, että minulle voi soittaa koska vain ja vain yksi sana, niin menen hänen luokseen. Omat vanhempani menettäneenä tiedän, mitä hän käy läpi ja mitä on edessä. Onneksi hän tietää minun tietävän, joten minun on helpompi olla vertaistukena tarvittaessa, ja ehkä hänenkin on helpompi puhua minulle. Tai sitten vain kuunnellaan yhdessä hiljaisuutta. Mutta kuten sanoin, tekisin mitä vain helpottaakseni Kultsin oloa.

Töissä olen kutonut koko viikon siitä syksyn uutuuslangasta sukkaa. Eiköhän se ensi viikolla valmistu.. Lisäksi tänään olin apuna, kun se vaki-ihminen laittoi loimia kangaspuihin.
Ensi viikolla ja seuraavalla käsityökeskuksessa on lasten kudontakurssit, missä olen apuna. Viikonloppuna 15.-16.6. on Pitsipäivät eli silloinkin täytyy olla siellä. Viimeiselle viikolle tulee viisi työpäivää, mutta eiköhän ne jaksa, kun lopetan silloin 16.6.
Tänään kyllä lupasin, että menen syksyllä takaisin :)

Kotona olen innostunut, nukkumisen lomassa, kutomaan niitä Eiku -huiveja. Tykästyin siihen malliin. Arvatkaa, saako ihmiset niitä joululahjoiksi...

Eilen kävin tekemässä vuokrasopimuksen siihen tästä rapusta vapautuvaan kaksioon. Täytyy heti töiden loputtua ja mieluummin jo aiemmin alkaa pakata. Muutto on kesäkuun viimeisenä viikonloppuna.
Toisaalta tuntuu haikealta luopua tästä kolmiosta, koska tämä oli Kultsin ja minun viimeinen yhteinen kotimme, mutta ehkä minun on aika luopua tästä. Ja onhan tämä kalliimpi kuin se kaksio.
Jäähän minulle muistot, eikä Kultsi ole mihinkään hävinnyt.

Yleisesti ottaen olen ollut tosi väsynyt edelleen. Sain maanantaina labrakokeiden tulokset ja kävi ilmi, että minulla on kilpirauhasen vajaatoiminta. Hienoa, lisää lääkkeitä. Täytyy hakea ne, kunhan saan puolessakuussa rahaa. Toivottavasti ne lääkkeet vaikuttavat siten, että piristyn edes vähän. Tuskastuttavaa, kun haluaisi vain nukkua.

Tässä lyhyesti viikon tapahtumat. Olisi ollut enemmänkin kirjoitettavaa, mutten yksinkertaisesti jaksa.
Palataan taas.

5 kommenttia:

 1. onneks se thyroksiini ei ole kallis lääke ja onhan pikkumäärällä aloitus et elimistö tottuu siihen, vaikuttaa nopeasti onneks niin se on jotain 5€ 100 kpl purkki

  VastaaPoista
 2. No jo on tapahtunut kaikkea! Kerro Kultsille osanottoni. Et sinä voi muuta tehdäkään kuin olla olemassa hänelle nyt, ja se riittää.
  Hienoa, sait lääkkeet. Ja kun alat ottamaan noita niin piristyt aika piankin.
  Tekstaillaan :)

  VastaaPoista
 3. Ne lääkkeet ovat todella edullisia. Hae pois ja toivotaan että oikea annostus löytyy heti =)

  Ihanaa, että viihdyt työpaikalla on jotain myönteistä surullisten asioiden lisäksi. Aurinkoista viikonloppua =)

  VastaaPoista

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)