lauantai 25. toukokuuta 2013

Edelleen hirveä väsymys jatkuu. Tuntuu, että ainoa mitä haluaisin oikeasti tehdä, olisi nukkuminen.
Eilen kävin labrassa rutiinikokeissa ja nyt jännityksellä odotan tuloksia. Toivottavasti kaikki ovat niin kuin pitää...

Kutomisrintamalla on ollut suht hiljaista. Valmistunut Eiku -huivi on edelleen pingottamatta :( Uuden huivin sain puikoille ja on se edistynytkin.
Työkokeilussa aloin kutoa syksyn uutuuslangasta mallisukkia.Pintaneuleeksi olisi voinut tietysti valita vaihtelevamman - tekeillä olevassa mallissa kun toistetaan vain kahta kerrosta.

Perjantaina varmistui, että pääsen muuttamaan tästä kolmiosta kaksioon :) Muuttomatka ei ole pitkä - ekasta kerroksesta toiseen kerrokseen. Ensi viikolla käyn allekirjoittamassa vuokrasopimuksen ja muutto on sitten kesä-heinäkuun vaihteessa. Pakkaaminen täytyy kyllä aloittaa mahdollisimman pian... Jostain syystä tavaraa on kertynyt. Muutaman huonekalun kanssa tulen olemaan vielä ihmeissäni, koska en ole ollenkaan varma, mahtuvatko ne siihen kaksioon.

Tänään on taas ollut vaikea päivä; olen ajatellut Kultsia tosi paljon ja ikäväkin tuli. Edelleen.Periaatteessa minulla ei pitäisi olla mitään valittamista sen asian suhteen, koska olemme Kultsin kanssa todella hyvät ystävät. Ja edelleen hän on olkapää, johon voin myös tukeutua. Lisäksi Kultsi on luvannut tulla muuttamaan minua tuonne yläkertaan ja viritellä taas kaikki laitteet toimimaan. :)

Ystävättäreni kanssa on nähty ja tekstailtu pitkin viikkoa. Onneksi hänkin on olemassa. Ilman näitä ystäviäni olisin tosi yksin. Yksi näistä ystävistäni muuttaa toiselle paikkakunnalle (muutan häneltä vapautuvaan kaksioon), mikä on tosi kurjaa. Kuitenkin hänenkin kanssaan on nähty usein ja kahviteltu.

Ei maar, kai se on päikkäreiden aika. Tuntuu, etteivät silmät pysy millään auki.
Aurinkoista viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Kiva että pääset muutaan helpottaa siivoamisessa ja vuokrakin on pienenpi,nyt voit tehdä ihan oman kotisi siittä.

    VastaaPoista
  2. Juu, toisaalta on ihan kiva muuttaa, mutta on siinä tietty haikeuskin...

    VastaaPoista

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)