tiistai 7. toukokuuta 2013

Aurinkoinen tervehdys.
Jostain syystä olen viime päivinä ollut todella väsynyt - tuntuu, ettei mikään nukkuminen riitä. Liekö kevätväsymystä vai jotain muuta...

Tänään oli töissä siivouspäivä. Muutenkin tykkään (???!!?) siivoamisesta, niin sitten iskee työkokeilupaikassakin lattianpesu. Hurraa...
Siivoamisen jälkeen jatkoin sitä dominopalahuivia, joka ei varmaan valmistu koskaan. Ainakin alkaa jo kyllästyttää sen kutominen.

Vihdoinkin Sauna-sukkaprojektini on valmis. Kaksi viimeistä paria ovat kokoa 37 ja 38. Ja tietenkin samanväriset, ettei vain päässyt tulemaan vaihtelua edes värissä. Lankana on Regia silk 6-fach.
Itselleni en vieläkään Sauna-sukkia saanut ja nyt on kiintiö niin täysi tuota mallia, etten vähään aikaan kudo sitä.
 

Nyt otin työnalle Kauhavan Kangasaitan sivuilta Pitsilehtisukat , kun kokeilupaikan vastaava vähän puhui siihen malliin, että niitä voisi kokeilla. Ensimmäinen sukka on valmis ja on ihan kiva malli kutoa.
Pitäisi laittaa tässä samanaikaisesti Reetta Korhosen Eiku -huivi puikoille. Homma seisoo,kun pitäisi keriä ensin se vyyhti. No, viimeistään torstaina olen päättänyt ottaa itseäni niskasta kiinni ja keriä sen sekä aloittaa huivin kutomisen.

Säästä voisi sanoa sen verran, että on  ollut puolipilvistä, mutta lämmintä. Aamulla kevättakki ei ollut yhtään liikaa,mutta kotiin tarkeni jo tulla ilman takkia :) Ehkä se kesä tulee ( ja pääsee valittamaan, kun aina on niin kuuma ;D)

Nyt keittämään kahvia ja sitten puikot käteen.
Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

5 kommenttia:

 1. Kyllä olet ollut ahkera kun saunasukkiakin pari paria valmistunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Malli tuli niin tutuksi, että tuntuvat valmistuvan suht nopeasti ;)

   Poista
 2. Sä olet kyllä mestari tuossa sukkien kutomisessa :) Nämäkin on tosi kauniit. Eiku -huivi on kaunis, ja sen kutominen on mukavaa.
  Täällä ei sää oikein tiedä millaiseksi muodostuisi; välillä sataa ja välillä paistaa aurinko :)
  -Bemu-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :) Tässä menee ihan hämilleen...
   Sulta varmaan saa apuja,jos tulee ongelmia Eikun kanssa ;)

   Poista
 3. Eiku-huivi on kivannäköinen, itse vielä vasta suunnittelen sen tekoa. Kivan kesäkassin olit tehnyt, kuten myös paljon muutakin - saunasukat ovat kauniit. Kilpirauhasen vajaatoiminta on kyllä melkoisen väsyttävä vaiva, toivottavasti olosi korjautuu lääkityksellä.

  VastaaPoista

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)