perjantai 12. lokakuuta 2012

Sain  aamulla tikutettua 12. KyJytyöni valmiiksi eli miehen sukat Violet Greenin alpakka-merino-nylon langasta. Väri on Lady of Shalot. oli aivan mielettömän ihana lanka kutoa. Olisi kelvannut ne sukat mullekin,mutta jotenkin ne lähtivät taas  Tassuille. Sitä sattuu ;)
Ehkä jonain päivänä mä saan kudottua itsellenikin yhtä ihanat sukat. Sitä päivää odotellen..


Seuraavakin KyJy on jo puikoilla. Yllätys,nekin ovat sukat ;D

Edelleen on matalapainetta ilmassa. Tuntuu,että päässä pyörii hirveästi ajatuksia,joista ei oikein ota selkoa, mitä niiden kanssa pitäisi tehdä. Joku voisi sanoa,että tämä matalapaine johtuu syksystä,mutta jos joku lempivuodenaika pitäisi valita,valitsisin syksyn. Käytännössä mulle on oikeastaa ihan sama,mikä vuodenaika on... samanlaisia tunnepuolella.

Tässä on oikeastaan viimeisen vuoden aikana erottunut jyvät akanoista eli ystävät kavereista,kun viimeiseen vuoteen mahtuu isoja,elämää mullistaneita tapahtumia. Saan olla onnellinen niistä muutamasta Ystävästä isolla y:llä,jotka mulla on. Ilman heitä... en edes uskalla ajatella. Eli iso kiitos tässäkin teille,jotka tunnistatte itsenne :)
Kiitos myös Kultsille, kun olet jaksanut pysyä vaikeissa olosuhteissa mukana kuviossa.

Tämä vuosi on ainakin toistaiseksi sujunut hyvin lankavaraston supistelun suhteen. Osa langoista on lähtenyt maailmalle,mutta jotain olen saanut hävitettyä kutomallakin - ainakin 4kg :) Enkä ole uuttakaan lankaa sortunut pahemmin ostamaan, vaikka mieli on tehnyt. Voisi sanoa,että jos jotain olen ostanut,on niille ollut selkeä,lähitulevaisuuden suunnitelma. ( ainakin toivon,että lähitulevaisuus tarkoittaa tätä vuotta...)


3 kommenttia:

 1. Ihanan väriset sukat :)) Ja seuraavat jo tulossa... SuperDuracelPupu ;D
  Minäkin olen syksy ihminen mutta jotenkin tämä syksy on ollut matalapaineinen ja osansa on kyllä sillä kun jatkuvasti sataa. Sellaisia ihania kuulaita syyspäiviä ei ainakaan täällä ole paljoakaan ollut. Mutta eteenpäin aina mennään kuten se mummo siellä lumessa ;)
  Mukavaa viikonloppua ja halauksia!

  VastaaPoista
 2. Hienot ovat sukat taas. Minä en ole mikään sukkamestari, tuotokseni ovat sillä saralla enemmänkin oppipoikatasoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta taas tuntuu, etten mä ole "hyvä" kuin sukkien teossa...

   Poista

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)