torstai 18. lokakuuta 2012

Hiphei! Kävin eilen katsastamassa auton ja leima tuli kehujen kera :) Taas voi vuoden ajella kevyin mielin.

Käsityörintamalla on hiljaista. En ymmärrä,miten mä saan yhden sukan kutomiseen tuhrautumaan näin paljon aikaa. Nyt tökkäs,kun piti alkaa tehdä kärkikavennuksia :( Jos nyt tänään saisi ne tehtyä ja pääsisi seuraavan sukkaparin kimppuun..

Kultsi tuossa aamulla lohduttavasti totesi,että joulu ja joululahjaneulomuksetkin alkavat painaa päälle. Piti hänenkin sitten olla niin lohduttava ja kannustava ;D Onneksi tuolla jemmassa on jotain, josta saa muutaman joululahjan. Ja onneksi on sukulaisia,jotka arvostavat itsetehtyjä lahjoja.

Muuten on vähän hällä väliä -fiilis. Ajatukset rullaavat samaa rataa kuin edeltävinäkin päivinä. Vähän olen saanut ajatuksia purettua parin ystäväni kanssa,jotka jaksavat tsempata eteenpäin. Kiitos heille.

Haa! Sain kuin sainkin tehtyä ne kavennukset eli sain taas sukkaparin valmiiksi. Samalla se oli 13.KyJy, joka valmistui. Lankana Online Supersocke.


 Enää 7 tekemätöntä :)
Kaivoin seuraavat sukat jo kätösiini eli tekeillä on miesten saapassukat riittävän pitkällä varrella. Ekassa sukassa varsi puolivälissä, mistä on hyvä jatkaa.

1 kommentti:

  1. Ei hyvänen aika; sä olet kyllä varsinainen sukkatehtailija :)) Upean väriset sukat!
    Mulla on taas tekstarit aivan lopussa ja saan vasta maanantaina lisää, joten viimosia viedään taas - vaihteeksi :(
    Ja täällä on homma tökkinyt vaihteeksi, en ole tehnyt tänään mitään. Huomenna on pakko ainakin imuroida... huh huijaa...

    VastaaPoista

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)