maanantai 22. huhtikuuta 2019


 Vielä ehdin toivottaa Hauskaa Pääsiäistä! Kuvahaun tulos haulle pääsiäinen


Olen jotenkin ollut..hmmm...lamaantunut. Olen kyllä pakottanut itseni kutomaan sen verran, mitä käsi antaa myöten, mutta muuten tekisi mieleni vain nukkua tai jurottaa. Onneksi Ystis on käynyt kahvilla eli on tullut vaihtelua päivään.
Toki  voisin itsekin käydä jossain, mutta nyt on pieni  hankaluus... En saa tuon käteni kanssa rintsikoita itse kiinn ( en takana enkä edessä ja sitten pyörittämällä taakse ) eli täytyisi aamulla tietää lähteekö jonnekin vai ei, jolloin Ukkokulta voisi vyöttää liiveihin. Toinen ongelma on se, että olkain painaa just pahalle kohtaa siinä oikeassa olkapäässä. Saas nähdä,miten mökkihöpero musta tulee, kun meidän kahvihetket Ystiksen kanssa ovat toistaiseksi ohi;hänellä alkaa työkkärin kurssi huomenna.

Soitin tuossa ennen Pääsiäistä niistä röntgenkuvista; ranne on kunnossa, mutta olkapäässä on pitkälle edennyt nivelrikko. Sitä mä just toivoinkin.... Ei naurattanut yhtään. Hiljaa mielessäni pelkäsin tuota diagnoosia, mutta toivoin viimeiseen asti sen olevan vain joku lihastulehdus tms. No, aina ei voi voittaa.

Saan sentään pari sukkakuvaa tähän. Tuntuu, että valmistuu hitaasti, kun teen joko pitkävartisia tai sitten muuten isoja sukkia, kuten kokoja 46-48.Kaverille Anelmaiset 7 veikasta

                                       

Ukkokullan työkaverille, koko 462 kommenttia:

 1. Olipa mukava kuulla (siis nähdä...) kuulumisiasi. Olin jo vähän huolissani siitä, miten sinulla menee. Mehän ei siis mitenkään tunneta toisiamme, olen bongannut sinut vuosia sitten Novitan sivuilta ja Ketunpään kautta. On mukava kuitenkin lukea juttujasi neulomisesta ja elämästäsi yleensä. Kirjoitat asioista jotenkin niinkovin aidosti ja konstailemattomasti. Hyvää kevättä (viakkei se olekaan kummankaan parasta aikaa, ollaan siinä asiassa kohtalotovereita) ja tulevia uintireissuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos,Mirkku, viestistäsi. Ihana huomata, että tätä käy muutkin kuin muutama kaveri lukemassa :) <3

   Kyllä mä aina välillä suodatan asioita ennen kirjoittamista, ettei nyt ihan kaikki tule miten ajattelee ;) Jotenkin tämä on mulle jonkinlainen henkireikä.

   Hyvää kevättä sullekin ja kyllä me tästä selvitään - siis keväästä. Jaksuja ja mukavaa kevättä ja kesää. Ilmoittele itsestäsi aina välillä.

   Poista

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)