maanantai 28. tammikuuta 2019

Alkaisi tuo lumi jo riittää

Meillä on reilu 50cm lunta ja lisää on luvattu. Foreca uhkailee, että seuraavan 1.5 vuorokauden aikana tulee 15-20cm lunta. Ei yhtään kiva. Ukkokulta sai naarattua itselleen jostain nuhan ja yskän eli ei ihan täydessä iskussa. Tuo lumen sataminen kun tarkoittaa yölähtöjä. YIT:n alueille raja on 3cm ja muille 4cm. Nyt jo höytyilee harvakseltaan eli isompaa sadetta odotellessa.

Mietin eilen, mikä olisi vaivaton ruoka. Päädyin ottamaan pakkasesta naudan palapaistia ja possun kassler palan ja  tein niistä karjalanpaistin uuniin. Vaivatonta ja hyvää. Onneksi on osunut joskus alemyynteihin oikeaan aikaan :)

Kirjoittelin eilen pitkästä aikaa ystäväni kanssa. Oli mukava kuulla M kuulumisia. Ei auttaisi pitää näin pitkiä taukoja, kun nuo  ovat niin kätsyjä näin älypuhelinten aikaan.
Annoin hänelle vinkin, mennä katsomaan edullisia lankoja Neuleunelmien sivuille. Taas yksi lankakauppa meinaa lopettaa :( Sääli, siellä oli aina aivan ihania lankoja.

Lupasin eilen kutoa Ukkokullalle nallepipoon sopivat tumput seuraaviin lumisateisiin mennessä. Toisin sanoen, pitäisi olla kutomassa eikä istua tietokoneella. Hups!

Soitin äsken tädilleni, josta ei ole kuulunut mitään ties kuinka pitkään aikaan. Se olen aina minä, jonka pitää soittaa.Nytkään hän ei selvästi halunnut puhua mun kanssa, koska moikkaamisen jälkeen hän kysy tylysti "oliko jotain erityistä?" Vastasin soittaneeni kysyäkseni,mitä kuluu. Vastaus oli "kiitos hyvää" ja sitten puhelu lopetettiinkin. Tuntui tosi kurjalta... Meitä on äidin puolelta enää eno, em. täti ja enon vanhin tytär eli serkku. Eipä meitä kysytä koskaan poikkeamaan tädilläni, kun käydään ne 2 kertaa vuodessa Koskissa. Serkulla ja enolla käynti ovat ihan itsestääselvyyksiä. No, ehkä mä uskon nyt, enkä edes yritä pitää yhteyttä. Selvästikään hän (tätini) ei halua olla tekemisissä.
Voi kun äiti eläisi vielä..!

Ei maar, kai mun täytyy mennä kutomaan. Mukavaa alkanutta viikkoa!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)