keskiviikko 23. tammikuuta 2019

Alkaisi jo riittää

...vähän kaikki. Tunnen olevani koko ajan hieman ärtynyt. Mitään varsinaista syytä ei ärtymykseen ole, mutta kai se kuuluu tähän taudinkuvaan ( ainakin hoitajan mukaan kuuluu) Tällä haavaa en haluaisi tehdä muuta kuin nukkua. Tunnen olevani jatkuvasti väsynyt. Kutominenkaan ei tunnu yhtään rentouttavalta, vaan lähinnä se on "pakko" tikuttamista - mutta tekemättäkään en osaa olla. Noidankehä vai sanoisinko, että piiri pieni pyörii...
Tänään oli taas päivä, jolloin en olisi halunnut lähteä mihinkään, mutta pakko oli, kun piti käydä tk:ssa ja hierojalla. Hierojalle menin kyllä mielelläni. Nyt täytyy vain taikoa jostain rahaa, että pystyy jatkamaan käyntejä. Sain ystävältä joululahjaksi hemmottelurahaa, mut ajattelin käyttää sen kampaajaan ja jalkahoitoon. Ylellisyyttä siis tiedossa 😍💗💖
Nyt perjantaina mulla on kynsihuolto; millaisetkohan tällä kertaa ottaisi... Hmmm...

Lunta on yli oman tarpeen. Tänään liikkeellä ollessani, joutui kaivamaan auton lumesta jokaisen hieman pidemmän (20min) pysähdyksen jälkeen. Ihan niin kuin siitä olisi hyötyä ollut - tuli meinaan niin sakeasti ellei suorastaan taivaan täydeltä. Meinasin harjata auton ennen talliin ajoa,mutta totesin sen turhaksi. Niinpä ajoin auton talliin,harjasin siellä lumet, jotka siirsin katuharjalla tallista ulos. Miten osuikin tällainen lumisade juuri siksi päiväksi,kun oli pakko lähteä liikenteeseen.  Katsotaan vaan, niin perjantainakin sataa lunta, kun on pakko lähteä sinne kynsihuoltoon.
Kohtalon ivaa jos niin käy. Toisaalta, ei se olisi ihme mun tuurillani.

Ukkokultakin alkaa saada tarpeekseen lumesta. Lähti aamulla 7ksi töihin ja tuli joskus klo 18 maissa kotiin. Kello on soimassa 01.00 ja heti kahvin jälkeen töihin ja auraamaan. Sen jälkeen normi työpäivä perään. Alkaa hänkin olla jo veto vähissä. Katselin tuossa Forecan sääennusteita ja näitä sateita riittää , enemmän tai vähemmän, sunnuntaihin asti. Ei taida tulla hänelle vapaa-ajan ongelmaa.

Laittelin tuossa lääkkeitäni ja totesin, etten selviä kahden kanssa ensi kuun rahoihin asti. Ei siinä muuten mitään, mutta kun pitää maksaa se 50e omavastuu ennen kuin korvattavuus alkaa. Eikä yhtään naurattanut,kun toisten lääkkeiden hinta ennen korvattavuutta on 92e ja risat ja toisen melkein 60e. Jos olen ymmärtänyt oikein, ei noille kahdelle pitäisi tulla hinnaksi kuin 54,50e. No, se nähdään sitten. Mut joka tapauksessa täytyy kikkailla vähän, että selviän helmikuun rahoihin asti. Ahdistaa, kun aina täytyy laskea ja miettiä,mihin on rahaa ja mihin ei.Ja niin kuin yleensäkin käy, ei jää yhtään ylimääräistä. Tää on niin syvältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)