maanantai 24. syyskuuta 2018

Raikas tervehdys


Oli aikas raikasta aamulla - klo 7 mittari näytti +2,8 C. Ukkokulta laittoi viestiä, että piti raapata tuulilasi ennen kuin pääsi lähtemään liikenteeseen. Tästäkö se nyt sitten alkaa syksy ja sitten talvi?
Kävin tuossa aamupäivällä Ystiksellä kahvilla. Siitä on aikaa,kun olen viimeksi käynyt. Yksi syy on varmaan ollut se. että Ukkokulta on kulkenut töihin mun autolla viimeisen kuukauden, kun hänen autonsa on odotellut uusia osia. Ihan outoa, kun nyt pääsee taas liikkumaan.

Taisin joskus aiemmin mainita, että suunnittelin kutovani serkkuni (aikuisille) lapsille joululahjaksi torkkupeitot. Iski epäilys, kun eka peitto on puolivälissä, että entäs jos he eivät tykkääkään niistä ja ne menevät suoraan UFF -laatikkoon. Se ei tuntunut kivalta ajatukselta, sillä yhdessä peitossa on kuitenkin kiinni melkein 70e langat ja lukemattomia tunteja työtä- Niinpä pyysin serkkuani tiedustelemaan, onko "lapsosilla" halua saada sellaiset. Tytöstä ei ole vielä tietoa, mutta poika oli silmät loistaen sanonut haluavansa. Se tuntui kivalta. Kuten sekin, että serkkuni kertoi ko. pojan rakastavan nimenomaan mun kutomiani sukkia. Tuollaiselle kutoo mielellään lisääkin. Jos se tyttö ei halua tuota peittoa, niin täytyy yrittää myydä se jossain - ehkä joku sen ostaisi.

Mut se täytyy sanoa, että viime aikoina on tullut liikaa päiviä, jolloin en ole saanut oikein mitään aikaan. Tuntuu, että olen vain nukkunut ja nukkunut. Sanoisin, että osa nukkumisesta on ajankuluksi nukkumista. pitäisi ihan aikuisten oikeasti yrittää väkertää noita joululahjoja. Marraskuun alussa / puolivälissä on kakkujen leivonta eli olis kiva saada lahjatilanne jo melkein valmiiksi. Sukkia ei puutu enää kauheasti, mutta parit tumput,pipo,2 isoa huivia ja 1.5 peittoa.....on sitä siinä vielä sarkaa.

Ei kai tässä auta kuin mennä kokeilemaan, jos puikot pysyisi kädessä.

Mukavaa alkanutta viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)