keskiviikko 5. syyskuuta 2018

Ihmeiden aika ei ole ohi! Ukkokulta saa pitää viimeisen kesälomaviikkonsa. Eilen käytiin Lahdessa, kun molempien uudet kännyt tarvitsivat mikrosimmit. DNA:lla siirsivät kuvat,numerot ja viestit uudelle kortille 20e korvausta vastaan, mutta Ukkokulta joutui siirtämään numerot käsin, kun Elisalla ei ollut sellaista palvelua.
Sillä välin, kun mun kännyä operoitiin, käytiin Lahden satamassa kahvilla ja juustosarvilla. Ahneita kun ollaan, otettiin isot juustosarvet, vaikka mä tiesin niiden olevan todelliset tyrmäysherkut. Sinne sarven sisään on tungettu ainakin puoli pakettia Koskenlaskijaa. Mut ne on niiiiiiiiiin hyviä, myös Raksun mielestä. Ehkä menemme toistekin 😉

Kotiuduttuamme molemmat aloimme tutustua puhelimiimme ja pakko myöntää, että välillä lenteli ärräpäät. Menee jo liian tekniseksi nuo puhelimet. Lopulta todettiin, että eka tirsat ja sitten jatkuu. Tirsojen jälkeen saatiin puhelimet jonkinlaiseen ojennukseen.

Piti illalla tehdä makaronilaatikko, mutta mun motivaatio hävisi tuon puhelin hässäkän myötä. Niinpä päätettiin, että syödään vasta tiistaina. Lopulta kävi kuitenkin niin, että Raksu sanoi haluavansa viedä mut ulos syömään. Ja ei kun taas Lahteen .... ja Heseen. No, onhan sekin ulkona syömistä 😜

( Hitsinpimpula... huomasin vasta, että tuolta palkista saa hymiöitä tekstiin. Miten en ole ennen huomannut vai onko ne uusi juttu?)

Aloin tuossa pari päivää sitten kutoa kaverille raidallisia perussukkia. Ette usko, miten mua tympii kutoa niitä. Jotenkin kyllästynyt nyt raidoittamaan. olen kahden vaiheilla, jätänkö nuo kesken ja aloitan pitsi-,palmikko- tai kuviosukat vai sinnittelenkö nuo keskeneräiset loppuun. Puuttuu vielä 1,5 sukkaa. En muistakaan, koska jonkin kutominen olisi ollut näin plääh.

Päivän ekat tirsat otettu. En ymmärrä, miksi olen taas näin väsynyt. Virikkeiden puutetta vai mitä....
No, kohta täytyy tehdä ruokaa eli jos se tästä vielä muuttuisi iloksi.

Mukavaa päivää ja kiitos, kun kävit lukemassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)