maanantai 25. joulukuuta 2017

Hyvää Joulun jatkoa,rakkaat lukijani

Niin se meni tämäkin kuukausi, enkä saanut juuri mitään kirjoitettua. Jos teksi uudenvuodenlupauksen ja lupaisi yrittää kirjoittaa säännöllisemmin. Huom! Yrittää.

Jouluaatosta on selvitty. Vähän tämä oli erilainen joulu, kun en leiponut pipareita ja muutenkin menin siitä, mistä aita on matalin. Tein kyllä piparitaikinan, mutta sen laitoin pakastimeen. Jos vaikka alkuvuodesta leipoisi sen pois. Tämä oli ensimmäinen joulu, kun ei ollut pipareita...Kun nyt ajatellaan, että olen nähnyt 47 joulua (jos lasketaan ihan alusta asti)

Yllättäen antamani lahjat koostuivat pääsääntöisesti villasukista. Paras ystäväni täällä sai kyllä muutakin :) Häneltä saamani lahja, pudotti leuan lattiaan; mä sain vakumointikoneen, mistä olen haaveillut. Mukana oli vielä pussipaketti. Kyllä mun kelpaa. Lisäksi sain käsirasvaa,mikä on kova sana kutojalle. Mikään ei ole niin inhottavaa kuin kuivat kädet, mihin lanka jää kiinni.

Aloitin tänään taas kudontaprojektin eli liityin Jyjyyn (jouluyöstä juhannusyöhön) Pitäisi tehdä tuona aikana 20 työtä. No, saapahan joululahjoja tehtyä.
Mielenkiintoista nähdä, onko mulla joululahjat ajoissa valmiina vai onko ensi vuonna sama paniikki ennen joulua.  Toivottavasti ei ole paniikki - oli tämä sen verran ahdistavaa tänä vuonna.

Taidan siirtyä kutomaan, kun nyt ei irtoa oikein mitään kirjoitettavaa. Mukavaa joulua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)