tiistai 20. syyskuuta 2016

Ei ole totta!

En usko todeksi, että tässä on mennyt 1,5 kuukautta siten, etten ole kirjoittanut. Monta kertaa on pitänyt, mutta jotenkin se on jäänyt. Täytyy saada tähän taas "rutiini", että kirjoittaisi ainakin joka toinen päivä.

Kesä on mennyt ja alkaa syksy olla pahasti käsillä. Tänään on kyllä ollut auringossa tosi lämmin. Uimiset lakkasivat vähän turhan aikaisin, koska koko ajan kävi tuuli, oli sateista ja yöt kylmiä. Olisihan sitä voinut jatkaa siitä huolimatta ( sanoivat veden olleen lämmintä ), mutta mielestäni siinä on pieni ongelma, jos ei tarkene tulla vedestä pois... ;)

Viime kuussa tehtiin ystäväni kanssa parikymmentä kiloa maustekurkkuja talveksi. Yllättävän nopeasti ne tulivat tehtyä, kun yhdessä tehtiin. Se on meidän perinnejuttumme eli ensi syksynä uudestaan.
Keittiö oli jotensakin täynnä kurkkupurkkeja, ennen kuin saatiin ne vietyä ystäväni kellariin. Ihanaa, että jossakin kerrostalossa on vielä nykyään kylmäkellari käytössä. ( tässä talossa ei ole)

Puikot heiluvat suht reippaasti. Helavyösukat on nyt tehty. Huh! 


Nyt väkästän Jussi -sukkia.
Oikea olkapää vaan tuli jostain kipeäksi eli täytyy lepuuttaa kättä turhan usein eli kutominen on hyvin pätkittäistä. Että senkin piti nyt alkaa oikutella. :(
Muuten olisi kauhea into kutoa. Minulla on ainakin miljoona ideaa, millaisia sukkia seuraavaksi, mutta ensin täytyy kutoa ne, mitä on kesken.
Kyjykin on ihan vaiheessa; valmiina 14/20 työtä - saas nähdä saanko kaikki jouluksi valmiiksi.
Onneksi olen laittanut kahdet ystävän sukat sille listalle.

Viime viikonloppuna olimme miesystävän kanssa tuttavapariskunnalla istumassa iltaa. Oli mukava ilta ja vaihtelua normaaliin viikonloppuun.

Aloitin elokuun 8.päivä elämäntapa muutoksen eli aloin pudottaa painoa. Nykyään tarkkaillaan ja kirjataan syödyt kalorit ja liikutaan. Onneksi oli varastossa kuntoilulaite, jonka avulla voi tehdä vatsalihaksia ilman, että selkä tulee kipeäksi. Olen aika hyvin onnistunut siinä, että teen niitä 5-6 päivänä viikossa. Parhaimpina päivinä teen kolme 30:n liikkeen sarjaa, välillä vain kerran nuo 30 liikettä.
Painoa on tähän mennessä pudonnut 7 kg eli olen tyytyväinen.
Matka on pitkä tavoitteeseen, mutta pikkuhiljaa kohti päämäärää :)

Mukavaa ja aurinkoista päivää kaikille. Yritän kirjoittaa vähän useammin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)