torstai 4. elokuuta 2016

vielä on kesää jäljellä....

... tai sitten ei. Tällä hetkellä - ja oikeastaan koko viikon - on ollut pilvistä ja sateista. Vielä eiliseen asti aurinko näyttäytyi edes vähän, mutta tänään ei ole näkynyt vilaustakaan. Saapahan nähdä, tuleeko enää uintikelejä vai ei....Toivottavasti tulisi.

Jotenkin tuo heinäkuu(kin) pääsi vilahtamaan ohi ihan huomaamatta. Mitään en ole saanut aikaan. Tai ainahan sitä jotain pientä näprää, mutta mitään isompia en ole saanut tehtyä.
Viime viikonloppu oli perinteinen Musari viikonloppu Koskissa. Tällä kertaa ei menty itse festarialueelle vaan vietettiin rauhallinen pitkä viikonloppu ystävieni luona. Ei tehty perinteistä kyläkierrostakaan, vaan oleiltiin kaikessa rauhassa ja naatiskeltiin eli höpötettiin, grillailtiin ja naurettiin.
Tuossa,kun ajeltiin Hauhon kohdalla kotiinpäin, nähtiin pellolla susi. Oli ensimmäinen susi, minkä näin luonnossa elävänä.

Tänään olen päivän ratoksi leiponut kakkupohjan ja nyt illalla pitäisi täyttää ja kuorruttaa se. Ukko-kullalla on huomenna synttärit. Saas nähdä, jaksanko herätä aamulla klo 6 keittämään synttärikahvia ja tarjoilemaan sitä sänkyyn. Olisihan se varmasti kiva ylläri hänelle.

Vähän olen koettanut kutoa, mutta meinaa tökkiä. Tekisi mieleni laittaa puikot joksikin aikaa sivuun ja vaihteeksi virkata tai lukea jotain hyvää kirjaa, mutta on niin paljon kudottavaa, ettei moiset ole tällä hetkellä todellisia vaihtoehtoja. Ehkä jonain päivänä....

2 kommenttia:

  1. Eiköhän niitä kauniita päiviä vielä saada. Tartupa sinäkin virkkuukoukkuun:) t. täysin koukkuuntunut

    VastaaPoista
  2. Virkaus virkistää neulomisen sijaan näin kesällä jaksaa sitten syksymmällä taas neuloa.

    VastaaPoista

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)