torstai 5. toukokuuta 2016

Se olisi Toukokuu

... ja aurinko paistaa. Lämmintä on n. +20 ja sininen taivas. Parvekkeella on niin lämmin, ettei siellä voi kauan olla. Melkein tekisi mieleni mennä heittämään talviturkki, mutta ehkä ei pidä kuitenkaan liioitella ;D

Käytiin tuossa viime viikolla miesystävän kanssa ajelemassa ja siitä muotoutui varsinainen luontoretki. Näimme matkalla kaksi Kanadan hanhea, kurkia, joutsenia ja töyhtöhyypän. En muistakaan, koska olen moisia nähnyt. ( joutsenia on kyllä osunut silmiin useastikin, mutta muita)

Muuten tässä on ollut aikamoisia muutoksia ja tapahtumia, jotka ovat vaikuttaneet hieman fiilikseen ja olemiseen.En nyt viitsi sen enempää tässä niistä vuodattaa, mutta osittain ovat olleet tosi isoja asioita.

Puikkoja olen yrittänyt heilutella, mutta nekin toimivat vaihtelevasti. Paljon olisi ideoita, mutta vain kaksi kättä eli ideavihko senkuin täyttyy. Ehkä jonain päivänä saan ne toteutettua ellei sitten tule parempia ideoita. Hih!

Naapurin vanhimo kysyi eilen, leikkaisinko hänen tukkansa ja heikkona hetkenäni menin lupaamaan. Tänään hän sitten kävi meillä parturoitavana. On se jotenkin jännempää kuin miesystäväni hiustenleikkuu.

Nyt tämä tyttö menee viettämään siestaa.
Aurinkoista viikonloppua kaikille!

Pakko oli vielä tulla illalla hehkuttamaan, kuinka Ukkokulta yllätti viemällä kahville ja jäätelölle Vääksyn kanavalle. Kotimatkalla vielä syötiin ulkona. Aivan ihana ilta <3
Jos nyt yrittäisi niitä puikkoja käteen ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)