torstai 12. toukokuuta 2016

Aurinko paistaa ja tuulee eli ei ole ollut kovin lämmin päivä. Olisiko ollut jotain +15..tai sinnepäin.

Olen jotenkin jämähtänyt; en saa aloitettua mitään ja jos saankin, en saa vietyä sitä loppuun. Vasen olkapää on  kipeä ja oikea jalkaterä on ollut nyt kipeä 3 viikkoa. Varpaiden kipristäminen sattuu, samoin kävelyn se vaihe, missä varpaat taipuvat  ja jalkapöytä on ollut koko tämän kolme viikkoa turvoksissa. Pitäisiköhän mennä jo näyttämään sitä lääkärille....?
Mutta kun sekin maksaa yli 30e (arvauskeskusmaksu) Toisaalta, ei se näytä itsekseenkään parantuvan.

Pääsääntöisesti olen ollut kotona. Ei ole tuon jalan kanssa tehnyt mieli lähteä mihinkään, kun sen lisäksi, että astuminen tekee kipeää, ei meinaa mikään kenkä mahtua jalkaan tuon turvotuksen takia.
Eilen minut kyllä saatiin houkuteltua lähtemään kahville, mutta sainpahan samalla käytyä postissa.
Täytyy varmaan huomenna käydä postissa toivottamassa meidän ihanille postintädeille hyvää jatkoa - meidän postimme lakkaa ja siirtyy K-supermarkettiin. Ihan mälsää.

Yksi pysäyttävä tilanne oli se, että kuntoutustukeni loppui ja muuttui työkyvyttömyyseläkkeeksi. Aikamoinen paukku sekin. En uskonut olevani niin surkeassa jamassa, mutta jos minut ekan kerran nähnyt lääkäri näki "naamioni" alle ja tietoni luettuaan, tuli siihen tulokseen, että haki minulle työkyvyttömyyseläkettä kuntoutustuen sijaan, niin pakko se on uskoa. Jos tilanne kirkastuu, voi eläkkeen kuulemma laittaa lepäämään ja mennä töihin. Lisäksi eläkkeeni on niin pieni, että saisin tienata sievoisen summan ennen kuin se vaikuttaa eläkkeen suuruuteen.
Niin tai näin, tunnen itseni luuseriksi ja täysin epäkelvoksi tähän yhteiskuntaan. ( ainakin pari viimeistä päivää tuo tunne on ollut aika vahva )

Lupasin kaverille ottaa Party Lite -kutsut, että hän sai haluamansa seinähärpäkkeen. No, kutsut ovat tulevana maanantaina eikä minua huvittaisi yhtään. Pakko yrittää skarpata, että olen "oma hyväntuulinen itseni" ( hah! ) Itseni tuntien, saan sen onnistumaan.
Olin suunnitellut leipovani sinne mokkapaloja ja kaurakeksejä, mutta saas nähdä. Tässä törmätään siihen aloittamisen vaikeuteen. Onneksi voi aina hakea kaupasta pullat ym.

Taidan mennä laittamaan kylmäkääreen tuohon koipeeni, jos se vähän auttaisi särkyyn ja turvotukseen.

Heipä hei!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)