maanantai 29. helmikuuta 2016

Aurinkoinen tervehdys

Pitkästä aikaa aurinko on kiivennyt taivaalle. Itse asiassa on ihan kevättalven päivä - aurinko paistaa ja häikäisee valkoiselta hangelta. Pakotin itseni viemään muutaman paketin ja olisi ehdottomasti olla aurinkolasit eli afamöllöttimet mukana. Minua nimittäin häiritsee näkökenttään tuleva auton aurinkolippa.

Viikonloppuna kutominen jäi vähiin ellei suorastaan väliin. Lauantai meni taas lankoja pyörittäessä ja eilen sain vihdoin tehtyä koneesta varmuuskopion, minkä jälkeen aloin asentaa uutta läppäriäni. Onneksi se sujiu ilman isompia ongelmia ja onneksi oli ATK-guru tekstarin päässä :)
Kun kone sitten oli iskussa, ei millään malttanut poistua koneelta, vaan piti tutustua WIN 10:een. Alkukokemuksen jälkeen tämä tuntuu sekavalta, mutta kaverini sanoi, että tähän tottuu äkkiä. Sitä odotellessa.

Tänään olisi kyllä saatava taas puikotkin käteen - ei muuten tule mistään mitään... Ja kohta tulee varmaan jo vieroitusoireitakin kutomisesta, kun on tottunut päivittäin kutomaan. Toisin sanoen, ei tule tähän postaukseen kuvia käsitöistä eikä muitakaan kuvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)