keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Että osaa kiukuttaa

Liukastuin eilen tuossa pihakäytävällä ja nyt on jalka polvesta nilkkaan mustana. Onneksi jalka ei murtunut tai tapahtunut muuta vakavampaa.
Riitelen nyt kaupungin kanssa siitä, miksi käytävää ei ole talon edessä aurattu siis kolattu. Isännöitsijä väittää, että kyseessä on epävirallinen polku, mutta eikös se ole aika virallinen, jos kyseisellä käytävällä on betonilaatat koko matkalla ja se on merkitty viralliseen pohjakuvaan tontista..?

Kiukuttaa aika lujaa, koska jalkaa särkee, mutta onneksi Burana on keksitty. Ei vaan houkuttele mennä klenkkaamaan noita portaita, mutta pakko se on, kun olen varannut täksi päiväksi kuivaushuoneen.

Rakas Ystäväni poikkesi aamukahvilla... tai ehkä paremminkin brunssikahvilla. Suunniteltiin, että mennään perjantaina taas käymään Fazerin tehtaanmyymälässä. Että se on ihana ja edullinen paikka; tuli ekalla kerralla tunne, ettei osaa ostaa mitään siitä paljoudesta.  Jospa tällä seuraavalla kerralla olisi helpompaa ;)

Samalla reissulla poiketaan varmaan ostamassa mulle uusi läppäri. Tämä mun rakas vanhukseni alkaa sanoa työsopimusta irti. Täytyy tehdä varmuuskopio ja viikonloppuna asennella se uusi kone toimintakuntoon. En aio tätä konetta hävittää vaan saa jäädä pahanpäivän varalle odottamaan. Mietityttää vaan, osaanko enää asentaa ja tehdä kaikki jutut, mutta ehkä ne sieltä takaraivosta tulevat aktiiviseksi.

Olen ollut saamaton, enkä ole saanut laitettua kuvia valmiista töistä pitkään aikaan eli tässä useampi kerralla:

Kahden ylimmäisen kuvan sukat on tehty Lidlin Anika -langasta puikoilla 2,25mm.Tässä lähikuva hiljattain oppimastani ristiinvahvennetusta kantapäästä. Mielestäni tulee niin kaunis, että voisin kutoa vaikka koko sukat tai puseron tuohon tyyliin :)
 
 Kahdessa alimmaisessa kuvassa on Cewec Silver Softista tehdyt koon 39/40 sukat 18cm varrella. Yksi sukkapari vein 82g lankaa. Puikot 2,5mm.


Tuli tässä ykskaks yllättäen mieleeni, että JaVa on vielä pahasti kesken. Täytyykin paneutua siihen taas vaihteeksi. Tempaus jää kyllä kesken, koska en varmasti ehdi/pysty kutomaan sitä villapaitaa niin kauan kuin tuo olkapääni oireilee näin.

Jaha...Pesukone lopetti eli täytyy lähteä viemään pyykkejä. Palataan taas ja mukavaa keskiviikkoa! (onhan tänään keskiviikko....)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)