maanantai 26. lokakuuta 2015

Uskomatonta

Muutaman sadepäivän jälkeen on vihdoin kaunis, aurinkoinen syyspäivä. Tuulet ovat riepotelleet puita niin paljon, että suurinosa lehdistä on pudonnut maahan. Tuli mieleeni, kuinka ala-asteelle kulkiessani oli ihana kahlata pudonneissa, kauniin värisissä vaahteranlehdissä. Oikeastaan syksy ei ole hullumpi vuodenaika - luonto on niin täynnä erilaisia värejä. ( helppo näin kerrostalossa asuvana sanoa)

Tänään oli se radiologian polilla käynti. Ihan suotta jännitin.
Ystävättäreni lähti mukaan - onhan se mukavampi mennä kahdestaan, jos vaikka joutuu odottamaan ajasta huolimatta. Olimme molemmat varautuneet käsityöllä, mutta kumpikaan ei ehtinyt tehdä silmukkaakaan. Olin siellä vastaanotolla kaikki 5 minuuttia. Vähän jäi kaivelemaan, menikö kaikki niin kuin piti. Saamissani ohjeissa puhuttiin vasrjoaineen laittamisesta, mutta ei minulle mitään varjoainetta laitettu. No, kaipa hoitajat tiesivät mitä tekevät ( ainakin katsoivat tietokoneella tietoni )
Oli pieni kommellus ennen lähtöä. Ystävättäreni laittoi tuosta talon edestä viestin "Tule jo". Soitin hänelle ja sanoin, ettei me kai vielä mennä - kello on 6.50 ja aika on 8.30. No, hän lähti tankkaamaan ym. ja tuli uudella yrityksellä noin klo 7.30, jolloin minäkin olin jo valmiina. Tekevälle sattuu, vai mitä ystäväiseni. Kiitos, kun olit mukana. :)

Kotiuduttuani en ole saanut oikein mitään aikaan. Kutoa pitäisi, mutta jotenkin on homma hakusessa vajaan 5 tunnin unien jälkeen. No, eiköhän ne puikot vielä käteen tartu tänään.
Kyjystä voisin sanoa sen verran, että nyt se on valmis eli 20/20 työtä on tehty. Oikeastaan ne valmistuivat noita Helavyösukkia tehdessä. Olen ihan tyytyväinen, että sain tuollaisen projektin vietyä loppuun. Hyvä minä!

Nyt tämä tyttö menee keittämään iltapäiväkahvit!

Aurinkoista alkanutta viikkoa teille kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)