torstai 22. lokakuuta 2015

Paljon on ehtinyt taas tapahtua tämän nettihiljaisuuden aikana. Perhetuttuni lapsuudestani saakka, josta viime postauksessa kirjoitin, nukkui sitten pois. Alkaa linkit äitiin hiljalleen hävitä. Aika tekee tehtävänsä, mutta jotenkin tuntuu kurjalta.

Minä puolestani jännitän ensi maanantaina, kun minulla on aika radiologian polille tämän ärsyttävän, 30 vuotta kestäneen, mutta parin viime vuoden aikana pahentuneen käsien vapinan takia. Ei ole oikein mitään käsitystä, mitä odottaa siltä käynniltä. Päätä tutkitaan (heheheh) eli nähdään , onko korvien välissä mitään vai kumiseeko tyhjyyttä. Vähän kaksi piippuinen juttu ... kumpi on parempi a) että korvien välistä löytyy jotain vai b) ei löydy (edes aivoja, joiden pitäisi olla siellä :D :D )

Nukkuminen on taas ollut hyvin vaihtelevaa. Minä joko nukun piiiiitkät yöunet tai sitten vain muutaman tunnin, mikä tarkoittaa 5-6 tuntia, mikä on minulle ihan liian vähän. Olisi ihanaa, kun pystyisi nukkumaan säännöllisesti vaikka 8 tuntia yössä. Tuo 8h on ihan minimi määrä minulle.

Tietokone päätti kanssa järjestää oman ohjelmanumeronsa. Viruksentorjuntaohjelma petti (minkä seurauksena minut heitettiin joistakin Face -ryhmistä pois 2 viikon ajaksi). Oli koko illan operaatio ensin poistaa vanha ja sitten laittaa uusi ja ajaa se läpi. Yllättävän paljon löytyi pöpöjä. Olen nyt ajanut pari kertaa sen ohjelman läpi ja nyt ei löydy enää mitään. Huh! Taas nähtiin, että toimiva tietokone saattaa ihan itsekseenkin tehdä mitä tykkää. Ei vaan ollut kiva, että se lähetti roskapostia muille.... Mutta minkäs teet. Luotin vaan liian sokeasti siihen "Mikkisoftan" virustorjuntaan. No, nyt on uusi :)

Helasukat alkavat tulla jo korvista, mutta yllättävästi jaksan niitä kutoa. Kaipa yksi syy on se, että se kuvio on tullut jo niin tutuksi, ettei enää tarvitse koko ajan katsoa mallipiirustusta. Kyllä ne siitä valmistuvat.
Joululahjojen kannalta tämä on vähän kurja juttu, mutta ajattelin antaa lahjakortteja ja varsinaiset lahjat tulevat sitten joulun jälkeen, kun on aikaa kutoa niitä.
On vain niin hirveästi kerääntynyt sukkamalleja todo -listalle. Sormet syyhyää päästä tekemään niitä.
Siitä tulikin mieleeni, että laitan seuraavaan postaukseen niitä kuvia sukista = Kyjyistä. KyJy on hyvällä mallilla - enää yksti työ, niin sitten kaikki KyJyt ovat valmiit :)

Tänään olisi taas saunapäivä. Ihanaa! Mikä olisi ihanampaa kuin päästä sadepäivänä saunaan lämmittelemään. Meillä on laitettu pikkuisen lämpöä pattereihin, mutta lattia on niin kylmä. Villasukista huolimatta tuntee sen, kuinka lattia hohkaa kylmää, vaikka asun 2.kerroksessa.

Ruoaksi pitäisi keksiä taas jotain. Ei kenelläkään olisi hyviä ideoita...?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)