torstai 13. elokuuta 2015

Taisi se kesä tulla, vaikkakin pienellä viiveellä. Ainakin täälläpäin on ollut kauniita, aurinkoisia ja lämpimiä päiviä.  Vielä kun yötkin olisivat lämpimiä eikä koko ajan tuulisi, niin voisi vesikin vielä lämmetä. Meidän piti kaverin kanssa mennä tänään aamu-uinnille, mutta oltiin niin herkkähipiäisiä, että kun oli vain +11 lämmintä ja kävi tuuli, päätimme jättää väliin. On se, jos uiminen jäi tänä kesänä yhteen kertaan :(

Eilen kävin lääkärissä 30 vuotta jatkuneen käsien vapinan takia. Äiti kiinnitti huomion käsien vapinaani jo ollessani 15 vee. Vapina on pahentunut parin viime vuoden aikana, joten katsoin aiheelliseksi ottaa yhteyttä lääkäriin. Puhuttiin aikamme ja lääkäri teki joitain testejä ja teki päätöksen laittaa lähetteen neurologille. Hän ei osannut sanoa onko se Parkinsonin tautia vai hyvänlaatuista vapinaa, mutta tuleepahan nyt selvitettyä. Toivon totisesti, ettei se ole Parkinsonia. Luin tai oikeastaan silmäilin netin ihmeellisessä maailmassa, mitä ko taudista sanotaan. Eniten silmääni otti lista oireista; liian monta osui. Kuitenkaan en ole vielä sairastamassa sitä, vaan selvitetään, mistä tämä vapinani johtuu.  Uskotaan lujaa, että tämä on sitä hyvänlaatuista vapinaa :)

Kutominen on valitettavasti jäänyt vähemmälle näillä "helteillä". Jotain olen kuitenkin saanut valmiiksi eli valmistuneita KyJyjä on nyt 6 valmiina ja loput 14 aloitettuna. Yhden aloitetun kanssa kyllä mietin vielä teenkö sen vai vaihdanko toiseen.
Yritän seuraavaan postaukseen saada kuviakin.  Tässä on ollut niin monta postausta ilman kuvia - tylsää luettavaa ;D

Ai joo, aloin oikein miettiä, mitä olen tehnyt viime aikoina - pakkohan on ollut jotain tehdä. Olen kasvattanut tomaatteja saadakseni vihreitä tomaatteja talveksi. Niitä on nyt kolme purkkia ja ainakin yhden teen vielä. Lisäksi on 12kg maustekurkkuja "kypsymässä" jääkaapissa. Ensi kuun puolessavälissä niitä voi varovasti maistaa. Kurkkuja jäi muutama yli, kun purkit loppuivat kesken. Täytynee huomenna hakea Tokmannilta lasipurkkeja pari kolme, jotta saa loputkin säilöön. 
Olen kyllä naureskellut, että tässähän tarvitsisi toisen jääkaapin noille säilömyksille :D

Ei maar, kai se täytyy mennä laittamaan ruokaa.
Mukavaa iltaa kaikille ja lämmintä loppuviikkoa!

1 kommentti:

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)