tiistai 4. elokuuta 2015

Ei ole totta!

Ulkona on ollut koko päivän aurinkoista ja lämmintä. Aivan ihanaa, että joskus paistaakin. Aamulla oli tarkoitukseni nukkua pitkään, mutta täytekakkupohja, mikä olisi pakko tehdä tänään, häiritsi lepäämistä. Niinpä nousin ja aamukahvin jälkeen aloin leipoa.
En käsitä, mikä mättää  - taas ensimmäinen pohja oli kuin pannukakku ( kun keskeltä laittaa halki, saa yhden kerroksen) Kuitenkin tein sen kaikkien taiteen sääntöjen mukaan. Oma synttärikakkuni onnistui toisella kerralla, mutta nyt ei miesystäväni kakku onnistunut toisellakaan. Taitaa olla parempi ostaa kakkupohjat valmiina kaupasta - alkaa turhauttaa, kun ei onnistu.

Siinä, kun odotin kakun kypsymistä, Kausalassa asuvan ystävättäreni tytär soitti ja kertoi olevansa paikkakunnalla ja tiedusteli, saisiko meillä kahvia. Toivotin hänet tervetulleeksi. ( tulipahan raivattua keittiönpöytä siinä samalla ;D ) Juteltiin muutama tunti, minkä jälkeen hän lähti kaverilleen.

Sukkien kutominen tökkii lujaa. Pakko olisi kuitenkin jaksaa kutoa niitä tilaussukkia + yhdet "kenkäsukat", jotka lupasin kutoa kaverilleni. No, eiköhän se taas tästä. En jotenkin osaa tällä haavaa keskittyä kuin yhteen hommaan kerrallaan ja nyt se on tuo kakkuprojekti. eiköhän maku kuitenkin ole sellainen kuin pitäisikin, kun sen täyttää ja kuorruttaa.

Parvekkeella olevat tomaatit ovat tulleet ihan hulluiksi. Ne kasvavat mittaa ja lehtiä, mutta tomaatin raakileet ovat vähissä - paitsi amppelitomaatissa, jossa on ihan älyttömästi raakileita. Runkotomaatti suuntaa sen sijaan kohti kattoa kovaa vauhtia.

Täytyy varmaan kohta patentoida uusi kiinnityskohta langoille, jotta saa tuettua noita kahta runkotomaattia.

Olisi kauhea vimma saada uutta lankaa. Oikeastaan tiedän mitä haluan ja minkä verran, kun suunnitelma on valmiina. Haluan tehdä nimittäin tällaisen Vasarely - peiton. Mielestäni tuo on niin ihana.

Kai se täytyy mennä jatkamaan kakun parissa. Aurinkoista tiistaita kaikille!
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)