maanantai 20. huhtikuuta 2015

Kevät etenee :(

Niin kuin on ollut puhetta, kevät ei ole ollenkaan minun vuodenaikani. Ihan kuin en muutenkin pitäisi kevättä yhtenä pahimmista vuodenajoista, tulin sitten talven  viime metreillä kipeäksi. Ensiksi nosti pääsiäisen pyhinä kuumeen, joka kesti 5 päivää. Viidentenä päivänä menin  lääkäriin, kun en enää tiennyt yskiessä sattuuko rintalastaan, selkään vai kylkiin. Tulos : keuhkoputkentulehdus. Ei kun antibioottikuuri ja inhalaattori, että saisi pidettyä röörejä auki. Vasta toissapäivänä yskä alkoi olla pois. Onneksi. Oli se sen verran karmea.

Puikotkaan eivät oikein pysyneet käsissä sairastaessani, vaikka olisi ties kuinka paljon kudottavaa. Äkkiseltään tiedossa 37 paria sukkia, joista ei yksikään ole joululahjaksi. Tuleekohan tänä(kin) vuonna taas kiire ennen joulua....Vähän alkaa tuntua jo nyt siltä. Syvältä.

Olen sentään 3 paria saanut sukkia. Nämä ovat niitä sukkia, joita lupasin kutoa nettitutulle nuo 37 paria. Kolme paria laitoin tänään postiin, että tilaaja näkee ne livenä.


Yhdessä kuvassa kaikki kolme versiota. neljäs versio olisi se, että tuo raita tulisi helavyön alapuolelle, mutta minun silmääni se ei jotenkin sovi. No, se on tilaajan asia ratkaista. Minun suosikkini on varmaan tuo,missä on raita ylhäällä.

Tänään en ole saanut oikein mitään aikaan. No, kävin aamulla kylällä asioilla ja poikkesin samalla ystävättärelläni kahvilla. Sieltä tultuani en ole tehnyt yhtään mitään, mistä kannattaisi mainita.
Ruokaa pitäis mennä laittamaan, mutta kun ei huvita - ei sitten yhtään.

Kai se täytyy aloittaa.
Oikein ihanaa, aurinkoista ja keväistä viikkoa kaikille.
Nähdään taas :)

Tulin vielä pyörähtämään. Osui silmiini Kalevala Korun tällainen teksti:" Vanhan uskomuksen mukaan vihkisormus pujotetaan vasempaan nimettömään, koska siitä on suora yhteys sydämeen, rakkauden symboliin. Sormus estää sydämen tunteiden pakenemisen sormen kautta."
Miksi en eronneena oikein usko tuohon? Avioituessani kyllä uskoin ja olin ihan varma, että olen saman miehen kanssa hautaan asti. No, ihminen on erehtyväinen.

1 kommentti:

  1. Mä tykkään siitä, missä on kapea raita, leveämpi raita ja taas kapea raita.

    VastaaPoista

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)