torstai 30. huhtikuuta 2015

Hauskaa Vappua!

 

Siinähän se tuli - Hauskaa vappua kaikille. Täällä paistaa aurinko ja toivottavasti se paistaa teillekin rakkaat lukijani.

Tässä on ollut kaikenlaista - tunneskaala on mennyt laidasta laitaan, mutta nyt tuntuu, että on parempi aika kuin aikoihin. Tuntuu mukavalta. En edes muistanut, miten kivalta tämä "parempi" vaihe voi tuntua. 

Käsityörintamallakin on pientä tapahtumaa. Sain ystävättäreni sukat taannoin valmiiksi. Niidenkin lanka on sitä WollButin Haiti -lankaa, jota haaveilen saavani jostain lisää. Siinä 3 kerän paketissa oli violetinsävyinen, vaaleanpunaisensävyinen sekä tämä sinisävyinen.Mielestäni kaikissa noissa mainitsemissani langoissa on ollut aivan ihanat värit. voi, kun saisi niitä vielä jostain.

Tein eilen makarooni- ja perunasalaatin. Toinen makaroonisalaateista meni ystävättärelleni. Perunasalaatin kermaviilikastikkeen kanssa meni sähläämiseksi, kun en meinannut saada sitä oikeanmakuiseksi millään. ( Ainoa oikea makuhan on se, millaisen äiti teki ) No, tuli siitä kohtuullisesti oikeanmakuinen.

Tänään kävin aamulla asioilla ja vein samalla ystävättärelleni hänen salaattinsa. Samalla juotiin kahvit. On se vaan mukavampi kahvitella seurassa ja tuntuu, että kahvikin maistuu paremmalta kuin yksin juoden. Mutta voiko se olla niin.....

Nyt tars istua taas sohvannurkkaan kutomaan. Jos saisi tänään nuo keskeneräiset valmiiksi, niin huomenna pääsisi aloittamaan seuraavat. Vähän sormet jo syyhyäisivät toisen sukkaparin kimppuun. On niin tylsää kutoa perussukkaa yksivärisestä langasta.

Olisikohan tämä päivitys ollut tässä. Vielä kerran Oikein Hauskaa Vappua kaikille ja palataan taas asiaan!

2 kommenttia:

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)