keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Ei ole edes todellista...

... miten kaikki voi mennä pieleen.
Smarteissa on valtakunnallinen häiriö eli niistä ei saa eikä niihin saa paketteja. Soitin kiukkuisen puhelun niiden aspaan, mutta ei ainakaan tänään ole meidän automaatit korjaantumassa. Paljon rumia sanoja tikulla kirjoitettuna ja alleviivattuna! Kaksi pakettia jo nyt jumissa siellä.
Lisäks minulle on tulossa tulostin, joka on menossa automaattiin. Tulostimeni hajosi ja pitäisi saada huomiseksi tulostettua muutama juttu. Nyt soitan Postiin ja yritän saada ne yhdistämään puhelun Orimattilan jakeluun. Taisteluvoitto, jos onnistuisi. Ei onnistunut. Toivotin tädille, vastoin hyvää kotikasvatustani, he...in hyvää pääsiäistä ja käskin suksia !. Yleensä en hermostu, mutta nyt menee kaikki niin sietokyvyn yli.
Ja kaiken kukkuraksi kaupasta oli loppuneet tarjouksessa olevat Viennetta jäätelökakut sekä katkaravut. V-käyrä on punaisella ja paljon. Niitä nyt varmaan saa huomenna, kun heille on kauppaan tulossa pakastekuorma. Ihmettelen vain sitä, että jos tavara on tarjouksessa, niin sitä ei tilata riittävästi, eikä edes sen vertaa, että riittäisi seuraavaan kuormapäivään. No, minäpä en ole kauppias - mistä minä mitään tiedän.
Mitä lie vielä varattuna tälle päivälle?

Jeeeee! Se toinen paketti olikin Posti Postissa; liekö automaatti ollut jo eilen rikki ja paketti oli sen takia jäänyt oikeaan Postiin. Pääasia on, että Se paketti tuli perille. Pehmeän paketin oli lähettänyt Zelda . Ihana paketti!!! <3 Kiitos tuhannesti, Zelda <3 <3
Nyt vain puikot heilumaan oikein urakalla.

Kun sitten vähän rauhoituin, päätin olla ahkera ja selvin puikkokokoelmani. Aikas paljon niitä löytyi. Päätin laittaa ylimääräiset myyntiin, koska itse kudon enää Knit Pron puikoilla ja mieluiten 15cm sellaisilla.
Saatuani sen urakan valmiiksi, voin mennä hyvillä mielin kutomaan.

Se tulostin asiakin kääntyi parhainpäin. Meidän palveleva postimme oli yhteydessä jakeluun ja smartautomaattiin matkalla ollut tulostinpaketti hyppäsi kuormasta pois kesken matkan ja sain sen Posti Postista. Jeeeeeeeeeee!!!! nyt saakin sitten käyttää pyhät tulostimen asentamiseen.

Nyt kutomaan! Mukavaa iltaa kaikille täältä vesisateesta!

1 kommentti:

  1. Hienoa, että tulostinasia ja pakettiasia järjestyivät! Täällä on vaan Postin piste, mutta ei automaattia ollenkaan.

    VastaaPoista

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)