lauantai 15. marraskuuta 2014

Harmaa ja pimeä sää jatkuu. Yritin piristää itseäni leipomalla kaneliässiä Mammun ohjeella, muttei nekään onnistuneet, vaikka ohjetta noudattaen lisäsin viimeistä jauhomäärää. No, ehkä se on harjoituksen puutetta. Äkkiä laskeskelin, etten ole varmaan 6-7vuoteen tehnyt niitä. Vähän niistä tuli kovia, mutta täytyy kastaa kahviin - maku on sentään oikea.
Mieli ei kyllä parantunut tuossa projektissa.

Ai niin, olenhan minä jotain saanut valmiiksikin käsityörintamalla, vaikka tuntuu, etten edes kudo enää. Puolikkaalle kudoin Eeva Savirannan Petäjä -sukat

 
Sen lisäksi on valmistunut pikkuserkulleni joululahjaksi menevistä pienistä Paula -matoista ensimmäinen. Että inhoan virkata  / kutoa mustaa. Toinenkin on työnalla eli täytyisi sinnitellä se valmiiksi.

 
Lisäksi on valmistunut kahdet sukat ystävättärelleni, mutta niistä laitan kuvat vasta joulun jälkeen, koska ovat menossa joululahjaksi. Olisihan se tylsää nähdä joululahjat etukäteen. Tiedän nimittäin ystävättäreni lukevan tätä, joten ne olisivat väkisin osuneet hänen silmiinsä.
 
Iso kiitos, Ystäväiseni, hiusten värjäämisestä. Nyt olen taas itseni näköinen. :)
 
Tänä vuonna on onneksi sovittu sukulaisten kanssa, ettei pidetä mitään jouluhömpötystä. Jos välttämätta haluaa, niin saa ostaa suklaarasian, muttei sen enempää. Ei tässä ole yksinkertaisesti rahaa ostaa joululahjoja.
Tässä nähdään hyvä viimevuotinen tarkoitus tehdä joululahjat valmiiksi hyvissä ajoin, ettei tule tätä joulupaniikkia. Pahahahahhah!! Jäivät suuriksi sanoiksi. Mutta jos ens jouluksi olisi tässä kohtaa lahjat valmiina.... ( uskoo saa, joka haluaa )
 
Taidan siirtyä kutomoon tai siis virkkaamoon tällä kertaa. Mukavaa viikonloppua kaikille!
 
Pakko oli tulla vielä hehkuttamaan, että sain miesystävältäni ihanan ruusukimpun <3 10kpl. Jokainen ruusu edustaa 10% siitä, minkä verran hän rakastaa minua. Minua rakastetaan siis 100%sti
 
 
 


1 kommentti:

  1. Oletpas sä neuloskellu ja virkkaillut ahkeraan ja ihania ruusuja olet saanut.
    Onko olosi yhtään helpottunut?

    VastaaPoista

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)