tiistai 11. marraskuuta 2014

Olen niin stressaantunut ja tympiintynyt kaikkeen. Minä, joka en ole vuosiin järsinyt kynsiäni, päätin sitten pureskella 3 kynttä ihan olemattomiin - ja nyt harmittaa. No, nyt on myöhäistä itkeä eli ei kun kasvattamaan ne uudestaan.

Muutenkin tänään on saamaton päivä. Olen yrittänyt saada käsityötä käsiini, mutta toistaiseksi se on vain suunnitelman tasolla. Sen verran sain aikaan, että laitoin pesukoneen päälle. Johan sitä on siinäkin täksi päiväksi puuhaa ;)
Ei maar, täytyy tuossa illemmalla laittaa vielä ruokaakin, vaikkei huvita yhtään. Olisi ihanaa joskus mennä syömään valmiiseen pöytää eikä aina laittaa ensin ruokaa.

Pitäisi saada tänään kudottua yhdet sukat loppuun ja saada virkattua ensimmäinen niistä matoista myös loppuun. Seuraava sukkaprojekti on jo selvillä ja toiseen langatkin valittu. Saas nähdä, saanko yhtäkään käsityötä etenemään.

Oli taas niin harmaa päivä, ettei ole tosikaan. Vaikkei lumi niin kivaa ole, on siinä se hyväpuoli, että on valoisampaa. Siinä mielessä voisi sataa lumen maahan.

Olen melkein koko päivän pyörinyt muistoissa. Näin jälkikäteen ajatellen, olisin tehnyt joitakin asioita ja valintoja toisin, mutta myöhäistä itkeä. Nyt vain täytyy yrittää pelata näillä korteilla niin hyvin kuin pystyy. Osa minústa kyllä haluaisi heittää pyyhkeen kehään. Ei vain nappaa mikään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)