maanantai 27. lokakuuta 2014

Nyt on auto katsastettu ja taas saa huristaa tyytyväisenä vuoden :) Vähän jännitti viedä autoa, kun pessimisti minussa ajatteli, että entäs jos siinä kuitenkin on jotain vikaa. Suotta jännitti, sillä katsastaja sanoi vielä erikseen, että onpas hyvässä kunnossa. Jeeeeeeeeeee!!!!

Päivä on ollut tosi pimeä ja ilmassa on pientä tihkua, vaikkei varsinaisesti sadakaan. Tämä olisi just sellainen päivä, jonka voisi hyvällä omallatunnolla viettää peiton alla. Pakko myöntää, että tirsat pyörivät mielessä. Muutenkin on ajatusvoittoinen päivä. Vähän on sellainen kutina, että ex-Kultsi deletoi minut kokonaan elämästään, emmekä voi edes olla enää ystäviä, nyt kun hänkin löysi kumppanin itselleen. Laitoin hänelle spostia, että jos hän hävittää tiettyjä juttuja, niin toimittaisi ne minulle eikä heittäisi roskikseen. Minulla on kuitenkin niille jutuille tunnearvoa ja esim. ristipistotauluihin on käytetty jokunen tunti niiden tekemiseen. Tuo ei kuitenkaan tarkoita, ettenkö ole iloinen, että hänkin löysi uuden kumppanin.

Puikkoja en ole tänään saanut käteen. Pitäisi kyllä ryhdistäytyä ja tarttua niihin. Nyt vain tuntuu, että ajatukset estävät keskittymistä. Miksi ei pysty laittamaan aivoja narikkaan ja olemaan kirjaimellisesti tyhjäpää? Se toisi varmaan ihanan kevyen olon.

5 kommenttia:

 1. Hienoa että autosi meni katsastusen läpi jotain iloa elämääsi sait hyvän mielen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hetkellinen hyvä mieli - nyt taas jo matalapainetta

   Poista
 2. Jee, onnea katsastuksesta läpi pääsyn johdosta =) Ja muista, kun yksi ovi sulkeutuu niin toinen avautuu. Mieti, mitä itse haluat omalta elämältäsi =) Tsemppiä syksyyn.

  VastaaPoista
 3. I am happy for you! Your car got A+! Now you have 1 worry less.

  VastaaPoista

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)