sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Tympii, tympii, tympii ja vielää kerran tympii.
Mikään ei huvita ja kutominenkin on jotenkin pakkopullaa. Joka päivä on tullut otettua joko lyhemmät tai pidemmät tirsat - osaksi sen takia, että olen väsynyt ja osaksi sen takia, ettei mikään huvita. Ärsyttää toisaalta tämä olotila.

Ensi lauantaina olisi se yläasteen luokkakokous. En ole ollenkaan varma, että haluan mennä sinne. Pitäisi nyt päättää parin päivän sisällä, menenkö vai en. Saisi ilmoitettua porukan kokoojalle tilanteen. Joo, tiedän - toisaalta voisi olla ihan kiva nähdä vanhoja koulukavereita, mutta toisaalta...
Ehkä tilanteeseen vaikuttaa se, että luokallani oli muutama ihminen, jotka aukoivat päätään pyöreydestäni kouluaikana enkä ole ollenkaan varma, että he olisivat muuttuneet vajaassa 30 vuodessa. En minäkään ole laihtunut ;) Toinen seikka on se, ettei olisi oikeastaan rahaa lähteä sinne. Bensoihin menee ja sitten pitää maksaa syöminen siellä.. Ei vaikuta hyvältä, kun saldo on loppukuulle 34 euroa.
Syvältä tämä tilanne.

Pitäisi varmaan mennä laittamaan ruokaa. Ravitsevasti makaroonia ja sekavihanneksia :) Piti kurkkuja säilöä nyt syksyllä, mutta siirtyy ensi syksyyn, jos silloin olisi rahaa siihen. Anteeksi, kun tää bloggaus pyörii nyt rahan ympärillä, mutta se on nyt akuutti aihe.

Illalla sain  yhden Kyjyn valmiiksi - yllättäen taas saapassukat. Lankana TeeTee Pallas ja lankaa meni 155g.

 
Samantien laitoin seuraavatkin puikoille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)