tiistai 18. joulukuuta 2018

O-ho....


...Tässä on mennyt 2 kuukautta ilman, että olen kirjoittanut sanaakaan tänne. Nyt täytyy ryhdistäytyä, kun sain tylyä palautetta ystävältäni tästä kirjoittamattomuudestani. Ihan aiheesta kyllä sain palautteen - onhan tämä noloa pitää blogia, jota ei muista päivittää. Jos ensi vuonna olisin tunnollisempi.
Jouluiset kynnet - tietenkin


Lokakuussa ja marraskuun alkupuolella meinasin aloittaa joka vuotisen stressaamiseni joulusta ja jouluvalmisteluista ( siis leipomisista ja puuttuvista kutomattomista joululahjoista), mutta sitten tapahtui jotain sellaista, joka vei stressin mennessään. ja tuli mahdollisuus kutoa henkilölle, jota olen fanittanut vuodesta 1983 asti eli 35 vuotta . Jos joku olisi silloin sanonut mulle, että tulen kutomaan hänelle pipoja,tumppuja ja Ja kaikki lähti siitä, että kysyin saanko ruuduttaa netistä ottamani kuvan ja kutoa sen sukkaan ja / tai puseroon. Sain luvan <3 Siinä kohtaa unohtui joulun laittamiset ja puuttuvat joululahjat. Mutta oli siitä iso apukin -  mä en ole stressannut joulua yhtään enkä tekemättömiä miljoonaa kuivakakkua ym....Ja silti joulu tulee. Loppuviikosta siivous , joulukoristeita ja loput valmistelut, minkä jälkeen joulu saa tulla. 
Myönnettäköön, että 2 lahjaa jää tekemättä,mutta onneksi saajat ovat sellaisia, että heille voi antaa neulelahjakortin :)
Toissailtana sain " aikuisten adhd -kohtauksen" ja tein piparitaikinan, vaikka olin ajatellut tänä vuonna turvautua kaupan pipareihin. Joulunodotus kuitenkin vaatiin piparien tuoksun kotiin eli eilen sitten leipasin reilut 100 kpl. Pitäisi riittää, vaikka perheessä onkin suursyömäri ;)  Ainakin toivon niin....

Käsitöitä on siis valmistunut - tietty. Outoa olisi, ellei valmistuisi,kun koko ajan kutoo :D
Enon vaimokkeen räsymattosukat

Kätyrit -setti eräälle rockstaralle, jota olen fanittanut kauan :D


Ja tässä Stara itse :) (Kuva julkaistu Costellon luvalla)

Samalle fanituksen kohteelle Kätyri- ja räsymattosukat

.... ja oranssit Teddystä tehdyt tumput
Ystävälle Ukkokullan työkaverin tyttikselle
Ukkokullan työkaverille

Anelma Kervisen suunnittelemat ne"Anelmaiset"


Tein vielä Costille huovutetut tumput, toiset Lovikka -lapaset Teddystä ja kaulaliinan. Laitan kuvaa niistäkin, kun saan ne. Joku lähetti niin innoissaan paketin, että unohti kuvata sisällön. Ooo-ho... No, kerrankos sitä niin käy.

Nyt kutomaan toiseksiviimeista sukkaparia. Pieni toive elää, ettei jäisi kuin yksi iso huivi jälkitoimitukseen. Onneksi on vielä öitä aikaa kutoa.

Mukavaa viikon jatkoa !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)