maanantai 11. kesäkuuta 2018

Ajatuksia pitkästä aikaa


Se ei kyllä tiedä hyvää, kun alan ajatella ;)
Viime akoina on ollut hyviä öitä aikaa ajatella, kun yskänpuuskat herättävät keskellä yötä. Melkein siinä tulee pari tuntia sitten valvottua, kun ei uskalla mennä takas nukkumaan, kun epäilee sen yskän alkavan uudestaan. Käy niin Ukkokulta sääliksi, että melkein siirryn öisin sohvalle nukkumaan ja yskimään, jotta toinen saa nukuttua.

Pari yötä takaperin tuli tuossa aamuyöllä mieleeni, miten nuoruusajan ja varhaisaikuisuuden kaverit ovat lakanneet pitämästä yhteyttä. Samalla paikkakunnalla asuessa pidettiin tosi paljon yhteyttä, mutta kun muutin pois, jäi yhteydenpitokin. Mä muutaman kerran soitin kyselläkseni kuulumisia, mutta kun se jäi yksipuoliseksi, mäkin lopetin. Oltiinko me kuitenkaan ns. oikeita kavereita? Toki tajuan sen, että ajat muuttuu ja tulee uusia juttuja ja kavereita vanhojen tilalle, mutta silti. Eipä niiltä ajoilta jäänyt kuin pari hassua kaveria, joiden kanssa pidetään yhteyttä.
Kaikkea sitä ihminen miettiikin aamuyön pimeinä tunteina.
Onneksi olen saanut täältä  uusia kavereita / ystäviä, joiden kanssa voi höpistä, puhua henkeviä ja tehdä kaikkea kivaa 
Eikä pidä unohtaa paria muutakin ystävää, joiden kanssa puhutaan / tekstaillaan lähes päivittäin.

Käsityörintamalla on hidasta edistymistä. Yhdet sukat sain valmiiksi, mutta muuten aika menee tuon yhden huivin kutomisessa. Alkaa puolipyöreässä huivissa olla jo sen verran silmukoita, että kerroksen kutomiseen menee aikaa. Alkuunpääseminen oli työn ja tuskan takana, mutta lopulta onnistui. Kerran jouduin purkamaan 30cm ja aloittamaan ihan alusta, mutta sitten älysin alkaa laittaa elämänlankaa, ettei tarvitse ihan alkuun purkaa tai purkaa silmukka kerrallaan. Mutta sitä mä ihmettelen, että edellisellä kerroksella kaikki silmukat täsmäsivät ja niitä oli tarpeeksi, mutta seuraavalla kierroksella viimeisestä sektorista puuttui 13 silmukkaa. Juu, kaikki muut olivat kuten piti ja kuvio tuli niin kuin piti. Ihme juttu!
Tällainen siitä pitäisi tulla paitsi sinisävyinen. Lankana Novita Elegia


Mulla olis Elegiaa violetti-harmaanakin...Vähän polttelisi tehdä toinenkin jossain kohtaa. Tämä nyt tekeillä oleva menee 70 vee lahjaksi kesällä.

Mutta sen mä sanon, että mä olisin varmaan vetänyt itseni jo leukakeinuun, ellei mulla olisi noita käsitöitä ja Ukkokultaa. Siinä mielessä olen onnellisessa tilanteessa.

Joulupaniikki meinaa jo iskeä. Onkohan mulla 3 valmiina ja paljon tekemättä. Ja marraskuun alkupuolella alkaa taas se kakkuruljanssi.Se on kuulkaas 27 viikkoa jouluun. Kyl se siitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)