torstai 22. joulukuuta 2016

Joulu lähenee uhkaavasti

Se olisi ylihuomenna jouluaatto. Tosi nopeasti mennyt tämä joulukuu. Saattaa johtua siitä, että on ollut kaikenlaista puuhaa, kuten leipomista. Eilen leivoin toisen satsin pipareita ( 147kpl) Jos nuo nyt riittäisivät joulun yli. :)

Kaivoin Spotifystä Raskasta Joulua -levyt ja olen ihan myyty. Onneksi tuo Spotify on keksitty. Mukava kutoa ja puuhia, kun on joulumusaa taustalla. Toki kuuntelen myös niitä perinteisiä, mutta nämä ovat mukavaa vaihtelua. Cd olisikin ongelma, sillä mun läppärissä ei ole cd -asemaa :( :(

Sain eilen valmiiksi Ukkokullan pomon sukat. Idea sukkiin syntyi hänen bändinsä nimestä The Bat. Sukkien väri on taas hänen oma valintansa. Viime vuonna hän sai vaaleanpunaiset Hello Kitty -sukat ja nyt on vuorossa Batman sukat. Lankana Austermann Step.


Nyt olen siinä onnellisessa tilanteessa, että voin kutoa mitä huvittaa. Tilaussukat, hyväntekeväisyyssukat ym. on tehty. Aattona alkaa JaKKe eli Jouluaatosta Keskikesään, missä pitää tehdä 24 työtä juhannukseen mennessä. 18 työtä pitäisi olla aloitettuna 15.4. mennessä ja loput 6 vappuun mennessä. En tiedä, lannistunko kesken kaiken, mutta lähden kuitenkin mukaan.

Lumi sulaa ihan silmissä, paikoittain on nurmikkokin tullut näkyviin. Toisaalta, ihmekö tuo on, kun ulkona on melkein +4 lämmintä ja jos jotain sataa, niin se on vettä. Säätieteilijät uhkaavat lumi- tai räntäsadetta aatoksi. Toivottavasti ovat väärässä, sillä jos lunta tulee 3cm tai enemmän, lähtevät Ukkokulta työkavereineen auraamaan. Olisi se syvältä, jos joutuisi lähtemään aattoyönä auraamaan. Pitäkää peukkuja, ettei sada mitään.

Nyt taidan mennä kutomaan. Tässä on hyvää aikaa, kun kinkku on uunissa lämmittelemässä (siis paistumassa)

Mukavaa joulunalusaikaa ja Joulua teille kaikille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)