tiistai 15. joulukuuta 2015

Pauttiarallaa viikko jouluaattoon

Äkkiä on mennyt tämä syksy - nyt ollaan jo niin pitkällä, että jouluun on viikko ja päivä. Lahjat jäivät tekemättä eli ihmiset saavat joululahjoiksi lahjakortteja. Parit sukat ehdin kutoa, mutta muuten aika on mennyt leipomiseen ja lepäämiseen. Pakko myöntää, että leipomusten välillä on ollut pakko ottaa / pitää lepopäiviä. Ei vaan ole jaksanut painaa niin kuin ennen.

Miesystävän työkaveri pyysi tekemään pari kätyripipoa, jotka valmistuivat eilen.Viime perjantaina exäkin poikkes hakemaan sukkansa. Luulin, että nuo karhusukat ovat vaikeammat tehdä, mutta erehdyin, Oikeastaan niitä oli ihan kiva kutoa. Vois tehdä miesystävällekin tällaiset.
 

Lisäksi nämä Pallaksesta menevät perussukat olivat hänelle. 
 

Niin kuin olen aiemmin jupissut, että ainoat ohuet sukkani menivät rikki aika pahasti. Kävin tässä eräänä päivänä kaverilla viemässä tiikerikakun, niin hän halusi antaa minulle kuvan sukat. Olin otettu.  Nyt tassuillani on yhdet ohuemmat sukat. Kenkiinhän noita ei voi laittaa noiden nauhojen takia.
 
 Lisäksi eilen valmistui myös miesystävän pomon joululahja. Ajateltiin antaa maustekakku sukkien lisäksi joulumuistamisena hänelle.
Tänään pitäisi aloittaa 3 -vuotiaalle Minioni (Kätyri) pipo. Se varmaan valmistuu aika nopsaan, vaikka hieman joudunkin soveltamaan ohjetta lapselle sopivaksi.

Kohta pitäisi tai siis parin tunnin päästä mennä käymään ystävällä aamukahvilla ja viemään yhdet puikot. Samalla täytyy poiketa ottamaan lankapaketti matkahuollosta, kun piti tilata Minionin keltaista lisää.... ihan varmuuden vuoksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)