torstai 5. marraskuuta 2015

Vaikea uskoa,

että on marraskuu alkanut. Viime päivinä lämpötila on heilunut siinä +13C:ssa ja elämme marraskuuta. Toista se oli ennen vanhaan, tähän aikaan oli jo talvi. Tänään oli aamulla maa kuurassa ja yöllä on käyty pakkasen puolella.

Kävin eilen siellä neurologian polilla. Päässä kaikki hyvin eli ei löytynyt muuta kuin aivot. Se olisikin ollut noloa, jos ei olisi mitään löytynyt :)
Se vapina on neurologin mukaan ns. hyvänlaatuista vapinaa eli vaikka se on ärsyttävää, se ei käy hengenpäälle, Hän laittoi minut vielä varmuuden vuoksi verikokeisiin, jolla hän sulkee pois vielä kaksi mahdollisuutta. Ajatella, että kerrankin osui "Lääkäri" kohdalle. Sain lääkkeen, jolla yritetään saada sitä vapinaa pois tai ainakin vähennettyä sitä. Läääkäri laittaa postissa minulle soittoajan kuukauden päähän, jolloin katsotaan, onko lääke auttanut. Sain tänään haettua sen ja huomisaamusta aloitan. Toivottavasti se auttaisi - on tämä vapina sen verran ärsyttävää.

Maanantaina käytin auton katsastuksessa ja leima tuli vielä kehujen kanssa. Katsastusmies sanoi, että erinomaisessa kunnossa ikäisekseen - se kun ei ole enää mikään uusi auto. Vaikka tiesin auton saavan leiman, niin silti jännitti viedä se. Sille ei tehty mitään, ei edes katsottu läpi, ennen katsastusta. Pakokaasut kävin mittauttamassa muualla, koska konttorilla se on ihan sikakallista.

Parina päivänä olen käynyt ystävättärelläni kahvilla. Että hänen kanssaan on aina mukava jutella. Tänään sovittiin, että hän tulee huomenna käymään meillä. Jeee, taidankin ottaa huomisen levon kannalta enkä poistu kotoa mihinkään. Olen sen ansainnut - tällä viikolla on ollut joka päivä jotain menoa.

Vielä vajaa 2 tuntia ja sitten pääsee saunaan. Onneksi tässä talossa on vuokraan kuuluva saunavuoro ja tuo sauna alakerrassa. On saunassakäynti ihan eri asia kuin suihku,

Aurinkoista loppuviikkoa ja palaillaan taas :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)