tiistai 27. toukokuuta 2014

Tänään yritän ottaa itseäni niskasta kiinni parissakin asiassa. Ensinnäkin, teen ruokaa. Helteillä ruuanlaittaminen on ollut niin vaikeaa ja vastenmielistä. Toisekseen, alan penkoa niitä lankoja. Eivät ole itsekseen hyppineet esille ja sanoneet, että he ovat joutilaita etsimään uutta kotia. Höh!

Ystävättäreni poikkesi tuossa päivällä kahvilla. Oli kiva nähdä pitkästä aikaa :) Rupateltiin kaikenlaista ja pakko se on sanoa, että nautin hänen seurastaan.

Toinen ystäväni on ehkä vetänyt herneen nenään jostain. Okei, hän on reissussa, mutta viimeinen viesti, minkä häneltä sain, oli sellainen, että se pisti miettimään, olenko sanonut tai tehnyt jotain väärää. Tai jättänyt sanomatta, Olen miettinyt, laitanko hänelle viestin ja kysyn, mutta olen toistaiseksi tullut siihen tulokseen, että annan hänen olla rauhassa. Ehkä tämä tilanne joskus selviää suuntaan tai toiseen. Toisaalta voisi olla parempi, että kysyisin missä mennään, etten suotta kerää stressiä siitä itselleni.

Kävin tänään hakemassa ihanan lankapaketin, jonka Zelda lähetti. Taitaa vaan olla sellainen päivä, etten osaa nauttia sisällöstä, joten avaan sen myöhemmin illalla tai huomenna.
Lankapaketista täytyy saada kaikki ilo irti ;)

Laitoin kuitenkin sille ystävälleni viestin ja sain vastaukseksi, että kaikki on kunnossa. Huh! Iso helpotuksen huokaus.

Tein kaalilaatikkoa ja taas tuli tehtyä pataljoonalle ruokaa. Mikä siinä onkin, että tulee liioiteltua aina välillä noissa määrissä. No, nyt on sitten kaalilaatikkoa. Vien kyllä yhden laatikoista Kultsille.

Säästä voisin sanoa sen verran, että on ollut huomattavasti raikkaampaa kuin edeltävinä päivinä. Se sopii minulle oikein hyvin. Iltapäivällä alkoi sataa vettä, mikä ei ole kovin mukavaa. No, nautitaan nyt viileistä päivistä - viikonloppuna pitäisi taas lämmitä ennusteen mukaan. Pitää kyllä muistaa, että ennuste on ennuste eikä fakta ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)