sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Alkoikohan kesä nyt? Eilen oli jo lämmin, aurinkoinen päivä ja sama sää näyttää jatkuvan tänään. Mukavaa, että vähän lämpenee, mutta mitään hirveitä helteitä en kaipaa.

Eilen tuli käytyä Porvoossa Tekstiiliteollisuuden Hullun Halpa lauantai -tapahtumassa. Olimme vain niin myöhään liikenteessä, ettei siellä ollut enää juuri mitään houkuttelevaa. Lähti sieltä kuitenkin kilon lankapaketti mukaan. Hups....
Samalla käytiin siinä vieressä olevalla kirppiksellä, minkä jälkeen lähdettiin etsimään jotain ruokapaikkaa. Ensin ajattelimme mennä satamaan katsomaan, olisiko siellä jotain ruokapaikkaa, mutta siellä oli niin paljon autoja ja ihmisiä, että jatkoimme matkaa. Lopulta päädyimme torin kupeessa olevaan Hesburgeriin. Kotiin suuntasimme Myrskylän kautta, missä pysähdyimme kahville.
Ilta menikin sitten kutoessa ja jääkiekkoa katsellessa.

Tänään en ole vielä saanut oikein mitään aikaan. Tai no, laitoin kyllä pesukoneen pyörimään. Täytynee pestä vielä toinenkin koneellinen.
Varsinainen suunnitelma tälle päivälle on katsoa MM-kiekkoa ja kutoa.
Tai no, ehkä jossain kohtaa pitää ruokaakin laittaa.
Törsäsin eilen ja ostin possun ulkofile palan, josta nuijin äsken ohuen ohuita pihvejä. Menee ikuisuus niitä paistaessa, mutta on se vaivan arvoista. Perunoita ja ruskea kastike kyytipojaksi. Tuntuu ylelliseltä sen iänikuisen jauhelihan jälkeen.

Tulikin tuosta mieleeni, miten hyvää tillilihakastiketta äiti aina teki. Osaisinkohan minäkin tehdä...? Tai kanaviillokkia.. En ole koskaan tehnyt kumpaakaan eli pitää tutustua Googlen ihmeelliseen maailmaan ellei jollain teistä, rakkaat lukijani, ole hyvää ohjetta jompaan kumpaan tai molempiin. Ohjeita otetaan ilolla vastaan. Kumpaakaan en ole syönyt sen jälkeen kun äiti on edelliskerran tehnyt niitä eli aikaa on mennyt varmaan 9 vuotta. Ainakin.
Eiköhän se olisi siinä mielessä jo aika tarkistaa, olivatko ne niin hyviä kuin muistan.

Peli sitten oli ja meni. Tuntuu, että Suomen kisat alkavat olla tässä... Ei niin, että haluaisin vaikuttaa pessimistiltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)