lauantai 1. helmikuuta 2014

Lankavaraston supistelu ei oikein onnistunut viime kuussa... Plussaa tuli. Hups.. Täytyy ryhdistäytyä tästä eteenpäin ja keskittyä vain kuluttamaan.

Viime yönä täällä satoi lähemmäs 6cm lunta. Nyt saisi lumi riittää, kun maisema on tasaisen valkoinen. Edelleen kyllä tulee pientä hiutaletta, joka sekin kerryttää kinoksia. Saas nähdä, koska meidän piha tullaan auraamaan. Jos vanhat merkit pitävät paikkansa, niin joskus ensi viikolla. Tämä ei todellakaan ole kuuluisa piha siitä, että aura kävisi, vaikka onkin kaupungin vuokratalo. Muutenkin tämän pihan auraus on mitä on; kuski ajaa traktorilla pari kertaa pihan läpi ja that's it. Monta vuotta on yritetty saada aikaiseksi, että edes kerran kaksi talvessa sovittaisiin päivä, jolloin autot parkkeerattaisiin tilapäisesti tienviereen ja aura kolaisi myös autopaikat. Se on meinaan ankeaa, kun auto alkaa olla montussa ja autoon mennessä ja sieltä tullessa on se vaara, että jalka luiskahtaa autonalle ja menee pahimmassa tapauksessa poikki. Sitä ei ole vieläkään saatu aikaan. Lisäksi on useampi kerta oltu yhteydessä isännöitsijään ja kysytty, kuuluuko autopaikkojen auraaminen auraussopimukseen - kuulemma kuuluu. Tämän talon kohdalla maksetaan kyllä tyhjästä sen suhteen. No, minulla on onneksi nykyään talli, joten ei ole minun päänsärkyni aurataanko tolppapaikkoja vai ei. ( hyi, kun olen ilkeä)

Eilen ystävättäreni poikkesi kahvilla ja aloitettiin sitten laskiaispullakausi. Täällä on yksi leipomo,joka tekee todella hyvät ja isot laskiaispullat. Ne ovat ihan must -juttu joka vuosi.
Illalla sain yhden pitsisukan valmiiksi eli tänään pitäisi aloittaa sille pari. Loppujen lopuksi ihan kiva malli, kun kuvioon pääsi sisään. Olen sen verran uusi pitsisukkien kutoja, että välillä menee sormi suuhun. Onneksi on ystäviä ja muita kutojia, jotka tarvittaessa auttavat :)

Nyt kahvinkeittimen kautta kutomaan.
Rentouttavaa lauantaita!

3 kommenttia:

 1. Minäkin olen pitsisukissa noviisi, vasta yhden parin olen saanut valmiiksi, eikun kaksi ja taas mietin pitsisukkien tekoa.

  Me vaihdettiin huoltoyhtiötä, kun huomattiin, että naapurissa on aina paremmin aurattu piha. Kysyttiin tarjous samalta firmalta ja nyt säästetään melkein puolet vuodessa sekä työnjälki on huipusti parempaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekemällä ne oppii. Kuten aion oppia myös kirjoneuleen tekemisen ;)

   Meilläkin kaupunki saisi kyllä vaihtaa huoltoyhtiötä. Olen kuullut, että muutkin ovat olleet tyytymättömiä tämän meillä olevan firman jälkeen. Mutta se on kaupungista kiinni, kun kaupungin vuokratalossa asuu.

   Poista
 2. Meillä on onneks katokset, mutta ei se talvi koskaan ole helppo, oli sitten kuski tai kortiton.

  VastaaPoista

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)