perjantai 25. tammikuuta 2013

Tässä on mennyt viikko, etten ole saanut aikaiseksi kirjoittaa mitään. Viikko on ollut aika vaihteleva; toisaalta on ollut kauhea vimma tehdä koko ajan jotain, mutta toisaalta olen jämähtänyt muistelemaan menneitä ja jossittelemaan asioita. Sinänsä kuluttavaa.

Ystävättäreni kanssa leivoimme alkuviikosta taas pullaa ja ennen sitä tekaisin pellillisen mokkapaloja. Voitte uskoa, että kahvivieraita on riittänyt ;D
Kultsi on käynyt tällä viikolla päivittäin, mikä on ollut kiva. Samoin ystävättäreni on poikkeillut tiuhaan tahtiin. Ihana huomata, etten ole yksin.

Työkokeiluasia näytti ensin olevan hyvällä mallilla, mutta sitten tuli mutka matkaan, jota tässä nyt yritetään selvittää. Onneksi paikka johon haluaisin mennä, haluaisi myös ottaa minut. Kun vain saadaan se pikku ongelma selvitettyä, niin sitten kaikki on hyvin.

Sukkiakin on valmistunut kaksi paria. Ensin valmistui serkun pojalle koon 45 sukat, jotka on tehty Dropsin Fabelista. Kerällä tuo lanka ei näyttänyt oikein miltään, joten yllätyin positiivisesti valmiista neuleesta.
Seuraavat sukat olivat Laurin villalangasta, mikä oli minulle uusi tuttavuus. Kokemuksia ja mielipiteitä ko langasta enemmän tuolla UWA -sivulla. Näiden sukkien koko on 42/43 ja saaja on vielä arvoitus. 

 
Tänään en aio tehdä muuta kuin kutoa. Tai no, ruokaa on ehkä pakko laittaa. Olen miettinyt pääni puhki, mitä tekisi... Taidan päätyä perunoihin ja nakkikastikkeeseen. Ei ole ollut pitkään aikaan nakkikastiketta.

2 kommenttia:

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)