sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Hihhei! Taas on vaihteeksi hyvä päivä. Kultsi kävi eilen värjäämässä mun tukkani. Toisen on helpompi värjätä mun pitkä tukkani siten,  että väri tulee tasaisesti juuresta alkaen. Tai sitten mä olen vaan tottunut siihen, että toinen värjää sen. Äidin eläessä hän värjäsi tukkani, mutta äidin kuoltua se siirtyi Kultsille. Onneksi hän suostui opettelemaan sen :)

Puikot ovat pysyneet ihan kiitettävästi käsissä. Nyt on tekeillä sukat Kultsille Violet Greenin sukkalangasta - UWA-työ nekin. Eilen kutominen tuntui taas pitkästä aikaa rentouttavalta ja mukavalta.
Tosiasia kyllä on, etten osaisi enää elää ilman käsitöitä. Se on niin automaattista, että kun istuu, ottaa kutimen samantien käteensä.

Sain Cesilialta apua tuohon kellon oikeaan aikaan laittamiseen. Ihanaa, että on olemassa avuliaita ihmisiä <3 Toivottavasti pystyn  joskus vastavuoroisesti auttamaan jotain toista. Olen vaan ilmeisesti niin tumpelo, etten onnistunut. Sain kyllä laitettua oikean ajan, mutta herjasi, että on ajastettu julkaisu tekstillä. Höh! Taas liikaa liikkuvia osia tai ainakin vaihtoehtoja. ;D

Minulla on ollut parin päivän ajan ihan hirveä polte saada uutta lankaa. Olen yrittänyt vihjailla parille ystävälleni melko suoraan, että tahtoo lankaa, mutta kumpikaan ei ole tarttunut koukkuun. Höh. Yritin porkkanana vielä sitäkin, että kudon niistä langoista myös heille sukat, mutta eivät iskeneet kiinni. Haaveilen niistä Austermann Step Holiday -langoista. Katselin eräässä nettilankakaupassa, että olisi ollut myynnissä 1,2kg paketti, missä on ne kaikki värit... Täytyisi keksiä keino muuttua rahaksi. ;)
Sen päätin, että vielä jonain päivänä saan ne langat.

Sääkin lämpeni taas vaihteeksi. Ei ole kuin vajaat -10 astetta pakkasta. Tuntuu lämpimältä eilisen melkein -20 asteen jälkeen.

2 kommenttia:

  1. Kiitos kalenterikehuista! Tokihan "saat varastaa" idean :) Sen vuoksi kalenterista kirjoitinkin, että muutkin saavat tehdä itselleen ihanaisen Neulepäiväkirjan. Siihen saa muuten valita aloituskuukauden kuten itse haluaa, joten vielä tänäkään vuonna ei ole myöhäistä :)

    Leppoisaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
  2. Tämä talvi onkin ollut välillä aika ankara pakkastalvi.

    VastaaPoista

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)