keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Kämmekkäät ja kynsikkäät olivat eilen päässeet turvallisesti perille ja saaja oli tyytyväinen. Hyvä niin. Aina sitä miettii, tykkääkö saaja ja onko ne nyt sellaiset kuin oli toivottu, joten tuo tieto oli mukava saada.
Muuten käsityörintamalla ei ole isompia tapahtunut. Tikutan edelleen niitä ystävättärelleni meneviä sukkia. Eilen olisi ollut hyvää aikaa kutoa, mutta jostain syystä väliin tuppasi tulemaan sijaistoimintaa kutomiselle :(

Olen tässä pari päivää ajatellut taas syntyjä syviä.
Perhetuttu, jonka olen tuntenut lapsuudestani saakka, nukkui maanantaina pois. Olihan hänellä jo ikääkin ja sairauksia eli siinä mielessä oli helpotus, että kivut ainakin lakkasivat.
Tässä on kuitenkin se puoli, että tulossa on hautajaiset toisella paikkakunnalla. Ei niin, etteikö minulle olisi siellä yöpymispaikka, mutta jostain syystä haen syytä, ettei tarvitsisi mennä. Yhtenä hyvänä syynä voinee pitää sitä, ettei ole varaa ostaa hautajaisvaatteita eli mustia housuja,mitkä ehdottomasti pitäisi hankkia eivätkä kukatkaan ole ihan ilmaisia. Toivon, että omaiset ymmärtävät sen,jos en mene hautajaisiin.
Eilen laitoin yhdessä tätini kanssa surunvalittelukukat ja adressin.

Kävin tuossa päivällä ystävättäreni kanssa ajelemassa ja hoidettiin samalla asioita. Olin miettinyt pääni puhki päivän ruokaakin, mutta kiitos ystävälleni, se asia on nyt hoidossa :)
Nyt varmaan pitäisi ottaa taas puikot käteen, jotta saisi sukat etenemään tai ehkä peräti valmiiksi.

Mukavaa talvipäivää kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)