torstai 3. tammikuuta 2013

Olisikohan onni kääntymässä.. Voitin KyJyn arvonnassa lahjakortin nettilankakauppaan :o Minä, joka en ikinä voita mitään? Oli varsinainen yllätys!

Siitä sain puhtia sen verran, että järkkäilin itselleni työökokeilupaikkaa kevääksi. Menen tuossa puolenkuun maissa tutustumaan paikkaan ja samalla näytille. Toivottavasti pääsen sinne. Yllättäen ko. paikka liittyy käsitöihin ;)

Aamusella Kultsi poikkesi aamukahvilla ja samalla parturoin hänen tukkansa. Säästöä se on pienikin säästö.  Samalla vihjailin, että minunkin tukkani pitäisi värjätä. Kultsi on niin hyvä värjäämään tukkaani,etten viitsi itse rypöä sen värin kanssa. Muutenkin pitkän tukan värjääminen itse on aika haastavaa..
Vähän hänen jälkeensä tuli ystävättäreni käymään ja turistiin siinä kahvitellessa niitä näitä. Muuten päivä onkin mennyt vähän ihmetellessä. Pitäisi kutoa niitä kämmekkäitä UWAan liittyen, mutta siitä enemmän tarinaa tuolla UWA-sivulla.

Ruoanlaitossa menen tänään siitä, mistä aita on matalin. Meillä syödään joko pakastepizzaa tai sitten joululta jäänyttä ja pakastimen kautta kierrätettyä perunalooraa. Vielä en ole saanut päätettyä kumpi on päivän ruoka.

Hups! Pitäisiköhän lotota? Minua on suosinut onni myös Bemun blogin arvonnassa :o
Tämähän on ihan ennenkuulumatonta...

4 kommenttia:

 1. Sulla onkin sitten onnea kerrakseen jo toinen voitto tulossa bemun blogista onnea vaan,,,,,
  Pidetään peukkuja sen työkokeilu paikan kanssa.

  VastaaPoista
 2. Ei kahta ilman kolmatta ;D
  Availkaas nyt sitten ääniänne koska suklaanuotit lähtivät sinne. Ei ilmoittanut miten kauan matkassa menee, mutta jossain vaiheessa ensi viikolla ovat perillä.
  Makoisia hetkiä :))

  VastaaPoista
 3. Täytyykin alkaa availla ääntä :) Kiitoksia!

  VastaaPoista
 4. Onnittelut voittajalle, toivottavasti myös työkokeilupaikan kanssa tärppää!

  VastaaPoista

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)