tiistai 1. tammikuuta 2013

Hyvää alkanutta vuotta 2013 kaikille!

Uusi vuosi vaihtui kotona kutoen ja tuijottaen ikkunasta ilotulitusta. Eipähän tarvinnut olla vesisateessa ;D

Heti alkuun muistaessani - päivittelen UWA -kuvia tuonne UWA-sivulle sitä mukaa,kun niitä alkaa valmistua. Mainitsen niistä tämän sivun postauksissa,niin tiedätte mennä halutessanne katsomaan, mitä olen saanut aikaan.
Tuli ongelma, kun en keksi,miten Uwa -sivulle saa kirjoitettua samalla tapaa kuin tälle sivulle ja miten sinne saa nuo tunnisteet näkyviin. No, eiköhän se suju niinkin, että mainitsen täällä uusista kuvista :) Ja muutenkin kirjoittelen UWAan liittyviä juttuja tuonne UWA-sivulle eli kannattaa vilkaista sinnekin ;)

Jos joku osaa neuvoa tuon ongelmani kanssa, otan apua ilolla vastaan...

Ulkona on hämärä,sateinen päivä. Toisin sanoen oikein sopiva päivä kutoa sohvannurkassa.

Kultsi poikkesi tuossa kahvilla ja turistiin niitä näitä. En voi kieltää, etteikö minusta ole mukavaa, kun hän käy. Päästäminen irti menneestä on vaikeaa - toisaalta tiedän päästäneeni jo osittain irti,mutta osa pitää vielä kiinni ja ehkä elättelee pieniä toiveita asioiden muuttumisesta ja onnellisesta lopusta. Järki kyllä sanoo, ettei onnellista loppua tule minun ja Kultsin kohdalla, mutta minkä teet sydämen sopukassa olevalle pienelle toiveelle.
Jonain päivänä sitä varmaan hyväksyy kokonaan tilanteen ja yhteiset ajat muuttuvat kokonaisuudessaan lämpimiksi muistoiksi yhteisestä ajasta, joista olen kiitollinen ja onnellinen.
No niin, nyt itken taas :(

Tälle päivälle ei ole mitään suunnitelmia ellei kutomista lasketa. Tein eilen riisilooraa ison satsin eli ei tarvitse laittaa ruokaakaan pariin päivään. Jee! :) Tällä haavaa kokkaaminen ei kuulu lempitoimiini.
Muutenkin yritän aina keksiä sellaisia ruokia, joita voi tehdä isomman satsin, ettei tarvitse joka päivä kokata. Miten niin yritän mennä siitä, missä aita on matalin.... ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)