lauantai 26. tammikuuta 2013

Aamulla annoin itselleni luvan nukkua niin kauan kuin unta riittää. Illalla ajattelin, että nukun ainakin puoleenpäivään, mutta klo 10 maissa heräsin suht pirteänä.
Herättyäni soitin ystävättärelleni, kun oli sovittu, että soitan herättyäni. Eipä aikaakaan, kun hän tuli "aamukahville". Mykistyin,kun hän tuli; hän toi tuliaisena Novitan Nalle luontopolku -lankaa värissä Koivu. Se on ihan mun vihreää <3 Lisäksi hän toi vyyhdin Ruskovillan käsityölankaa, jossa on 65% silkkiä ja 35% baby camelia. Että tuo viimeksi mainittu on ihanan pehmeää <3<3<3 Tuon Ruskovillan langan olin tilannut ystävättäreni kaverilta, joka oli käynyt Ruskovillassa. Vielä en tiedä, mitä tuosta Ruskovillan langasta tulee isona, mutta eiköhän sekin selviä ;)Eilen illalla aloin kutoa serkkuni tytölle sukkia, jotka ovat samalla UWAtyö. Sain melkein ekan sukan valmiiksi. Jos tänään olen oikein ahkera, saan varmaan kaverin tuolle yksinäiselle sukalle tehtyä.

Nyt meinaa mennä hermot. IE oikuttelee oikein kunnolla. Ei anna tallentaa tekstejä tänne bloggeriin. Kuvia se ei ole antanut lisätä pitkään aikaan. Onneksi on olemassa tämä Mozilla, jolla homma toimii. Ärsyttää vaan aika lujaa, kun muuten käytän IE:tä ja nyt se päätti sitten oikutella Bloggerin kanssa. Murrrrrr!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)